وی افزود: با آغاز سیل در فارس و شیراز شاهد حضور مدیران در کنار مردم بودیم که این همدلی میان مردم و دولت را نشان میدهد، باید این همدلی دولت و مردم را ارج نهیم و نگذاریم برخی کم کاریها به این همدلی خدشه وارد کند.
وی افزود: در "دروازه قرآن" متاسفانه ۲۱ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۰۵ نفر مجروح شدند، کل خسارات استان فارس ۷۰۰ میلیارد تومان است. فارس، شیراز، خوزستان، کرمانشاه، آق قلا و دیگر مناطق تفاوتی با هم ندارند،همه این مناطق ایران هستند و همه ما هم اندوهگین هستیم و باید همه دست در دست هم مشکلات را برطرف کنیم.
پارسایی تصریح کرد: بی شک علت سیل در شیراز دخالتهای انسانی و دستکاریها بود، عرض رودخانه بالغ بر ۴۰ متر و دارای عمق زیاد است که در سال ۶۷ ــ ۶۸ این رودخانه تغییر کاربری داده شد. مقصر این دستکاریها مدیریت شهری آن زمان، عدم نظارت و حفاظت از حریم رودخانه در داخل و خارج از شهر توسط وزارت نیروی آن زمان و کمیسیون ماده "پنج" است که اجازه این تغییر کاربری را داده است. ما باید توجه کنیم که این تهدید در همه شهرها وجود دارد و باید رسیدگی به آسیب دیدگان سیل را در اولویت قرار دهیم.
پارسایی در پایان تاکید کرد: ما در شیراز شاهد یک الگوی انسجام میان مردم، دولت، نیروهای نظامی و انتظامی، نهادهای مردمی و شهرداریها بودیم، ما شاهد حضور معاون و تیم دولت در این روزها بودیم. دغدغه اصلی ما بر این است که باید توجه داشته باشیم که این موضوع در شهرهای دیگر هم باید مورد اهتمام قرار گیرد. این موضوع در تهران نیز یک تهدید محسوب میشود و باید به این موضوع نیز توجه کرد.
انتهای پیام /