سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حاشیه‌نگاری از اولین جلسه شورای شهر تهران در سال ۹۸؛

میزبانی مسجدجامعی از خبرنگاران با در دست داشتن یک جعبه شیرینی/ آغاز به کار جلسه شورای شهر با ۲ ساعت تأخیر

جلسه امروز شورای شهر تهران با حواشی همراه بود که در ادامه می‌خوانید.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اولین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در سال ۹۸ حال و هوای نوروزی داشت و با تبریک سال جدید و دیدار اعضای شورای شهر تهران آغاز شد.

ساعت ۹ صبح درب صحن مجلس شورای اسلامی به روی اصحاب رسانه باز شد و خبرنگاران در صحنه اسلامی تهران حضور پیدا کردند.

احمد مسجد جامعی عضو شورای شهر تهران با در دست داشتن جعبه‌ شیرینی به جمع اصحاب رسانه آمد و سال ۹۸ را به آن‌ها تبریک گفت.

این در حالی بود که جلسه شورا هنوز تا ساعت ۱۰ با ۱۳ نفر عضو حاضر در صحن برگزار نشد و علت این تأخیر نیز حضور تعداد کثیری از اعضای شورای شهر در مراسم ‏ خط ۶ مترو تهران بود.

در این فاصله و تا حضور تمام اعضای شورای شهر تهران، مسجد جامعی به شوخی با اصحاب رسانه پرداخت و به مزاح گفت: خبر خوش من برای اصحاب رسانه این است که با خروج من از صحن، شورا از اکثریت بیفتد و جلسه برگزار نشود.

در ادامه با حضور محسن هاشمی و اعضای شورای شهر تهران که به همراه وی در افتتاح مراسم خط ۶ مترو حضور داشتند، جلسه شورا در ساعت ۱۰:۴۰ آغاز به کار کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.