سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک مقام مسئول در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

نقش بی بدیل بورس کالا در توسعه صنعت فولاد کشور

عظیمیان گفت: عرضه محصولات فولادی در بورس کالا باعث شده است تا بازاری منسجم، شفاف و سازمان یافته در حوزه بازارهای کالایی صورت گیرد.

حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه  در گفت و گو با خبرنگار  صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  به پیشرفت‌های حاصل شده در تولید و صادرات صنعت فولاد اشاره کرد و گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ظرفیت تولید فولاد کشور حدود ۶۰۰ هزار تن بود و ۴ میلیون تن نیز واردات انجام می‌شد، اما در حال حاضر ظرفیت نصب شده فولاد حدود ۳۵ میلیون تن و ظرفیت تولید به ۲۵ میلیون تن افزایش یافته است ضمن اینکه میزان صادرات انواع فولاد به بیش از ۸ میلیون تن رسیده است.

وی ادامه داد: عرضه محصولات فولادی در بورس کالا باعث شده است تا بازاری منسجم، شفاف، سازمان یافته و قانونمند برای کشف قیمت محصولات براساس تعامل و تقابل عرضه و تقاضا حذف واسطه گری و خرید و فروش مستقیم بین فروشنده و خریدار ایجاد شود که این موارد در حوزه بازار‌های کالایی، رضایت بخش است.

عظیمیان افزود: رشد بسیار خوبی که در صنعت فولاد طی سال‌های گذشته اتفاق افتاده به یمن تلاش دولت ها، متخصصان و مشاوران بوده به طوری که در حال حاضر ایران در رتبه دهم بزرگترین فولاد سازان جهان قرار گرفته است.


بیشتر بخوانید: خودکفایی در صنعت فولاد، تحریم را بی اثر کرد/ صادرات فولاد به کشورهای حاشیه خلیج فارس 


مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در ادامه به نقش بورس کالا در توسعه صنعت فولاد اشاره کرد و توضیح داد: بورس کالا محلی مناسب برای کشف قیمت محصولات فولادی بر اساس عرضه و تقاضا، تعیین قیمت واقعی و جلوگیری از ایجاد رانت در بازار‌هاست به طوریکه بستر و سازوکار این بورس، نقش موثری در ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع مادر به ویژه صنایع فولادسازی داشته است.

وی تاکید کرد: عرضه محصولات در بورس کالا به طور همزمان منافع تولید کننده و مصرف کننده را تامین می‌کند؛ بورس کالا به تولیدکنندگان کمک می‌کند تا آن‌ها بتوانند محصولات خود را با قیمت‌های شفاف، روشن و بدون حاشیه به فروش برسانند و در طرف مقابل نیز مصرف کنندگان به طور مستقیم و با حذف واسطه‌ها از معاملات، محصول مورد نیازشان را با قیمتی واقعی تامین می‌کنند.

عظیمیان تصریح کرد: سازوکار بورس کالا در این سال‌ها باعث شده است تا علاوه بر حذف واسطه ها، منابع مالی بیشتری در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد تا این منابع در جهت افزایش و توسعه خطوط تولید به کار گرفته شود.

مدیرعامل فولاد مبارکه در ادامه به چشم انداز صنعت فولاد اشاره کرد و گفت: اگر تنگنا‌ها و مشکلات این صنعت برطرف شود می‌توانیم شاهد توسعه صنعت فولاد که یکی از مزیت‌های مهم کشور است باشیم.

انتهای پیام/

ایران در رتبه دهم بزرگترین فولاد سازان جهان قرار گرفته است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.