سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پر شدن بیش از ۹۹ درصد ظرفیت سد‌های استان کرمانشاه

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه از پر شدن بیش از ۹۹ درصد ظرفیت سد‌های استان خبر داد .

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،بهرام درویشی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه از پر شدن بیش از ۹۹ درصد ظرفیت سد‌های استان خبر داد و گفت : آورد بارندگی‌های سال آبی جاری (از ابتدای مهر) برای سد‌های کرمانشاه بیش از ۲.۴ میلیارد مترمکعب بوده است.

وی گفت : این بارندگی‌ها دو میلیارد و ۴۱۵ میلیون مترمکعب برای سد‌های استان آورد داشته است.

وی میزان آبی که اکنون پشت ۹ سد در دست بهره‌برداری استان ذخیره داریم را یک میلیارد و ۱۶۸ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: این میزان معادل بیش از ۹۹ درصد ظرفیت یک میلیارد و ۱۷۵ میلیون مترمکعبی سد‌های کرمانشاه است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه از سرریز سد‌های داریان، آزادی، شیان و سلیمانشاه خبر داد و یادآور شد: به احتمال زیاد سد گاوشان نیز به‌زودی سرریز خواهد کرد.

درویشی از ظرفیت سازی مدیریت شده‌ای که در سد‌های استان صورت گرفته هم یاد کرد و افزود: قبل از بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر مقداری آب به تدریج از سد‌های استان رهاسازی شد و اکنون هیچ مشکلی در سد‌های استان نداریم.

وی گفت: دبی ورودی سد‌های استان به صورت لحظه‌ای کنترل و بر اساس آن تخلیه سد‌ها به صورت مدیریت شده صورت می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه با اشاره به اینکه تخلیه آب سد‌ها به تدریج انجام می‌شود، عنوان کرد: هیچ مشکلی از نظر آبگرفتگی اراضی پایین دست و یا آسیب به سد‌ها رخ نخواهد داد .

 

 

انتهای پیام/د

آورد بارندگی‌های سال آبی جاری برای سد‌های کرمانشاه

 

برچسب ها: محیط زیست ، بحران آب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.