سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس مدیریت بحران جهاد کشاورزی همدان:

آب گرفتگی۵۳ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی همدان/ خسارت ۳۶۸ میلیاردی سیلاب به بخش کشاورزی

رئیس مدیریت بحران جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سیلاب‌های اخیر بیش از ۳۶۸ میلیارد تومان خسارت به بخش‌های مختلف کشاورزی، دامی، زراعی و باغی استان همدان خسارت وارد کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، احد ظفری رئیس مدیریت بحران جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه سیلاب‌های اخیر بیش از ۳۶۸ میلیارد تومان خسارت به بخش‌های مختلف کشاورزی، دامی، زراعی و باغی استان همدان خسارت وارد کرده است، گفت: اینگونه خسارت ناشی از بارش‌ها و سیلاب در استان همدان و حتی در کشور نمونه‌ای ندارد.

وی افزود: بر اثر بارش نزولات آسمانی که متأسفانه به سیلاب تبدیل شد در سطح استان همدان بیش از ۶ هزار و ۸۶ واحد جایگاه نگهداری دام و علوفه از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد تخریب شدند که فقط تعداد اندکی از آن‌ها بیمه بودند.

ظفری همچنین با بیان اینکه بر اثر تخریب اماکن نگه داری دام بیش از ۷۰۰ رأس دام سبک و سنگین تلف شده است، افزود: دام‌هایی که تحت حمایت بیمه بودند توسط بیمه جبران خسارت خواهند شد، اما در این رابطه هم متأسفانه تنها تعداد کمی از دام‌های تلف شده بیمه بوده‌اند.

مدیر بحران جهاد کشاورزی استان همدان همچنین با اشاره به اینکه متولیان این امور در بخش تبلیغاتی برای آشنایی بهره بردا ران و دامداران از مزایای بیمه خوب عمل نکرده‌اند، گفت: باید به دنبال کشف علت استقبال نشدن از بیمه محصولات کشاورزی رفت و هر چه زودتر علل و عوامل عدم‌استقبال کشاورزان و دامداران از بیمه را پیدا و برای رفع آن چاره اندیشی کرد.

ظفری با بیان اینکه بیش از ۵۳ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی در استان همدان دچار آب گرفتگی شده‌اند، افزود: اسدآباد بیشترین آب گرفتگی اراضی و ملایر و نهاوند هم در ردیف دوم و سوم این خسارت قرار دارند.

وی همچنین از تخریب ۲۲۳ رشته قنات، ۷۴ باب استخر پرورش ماهی، ۳۷ دهنه پل و ۷۱۰ کیلومتر راه بین مزارعی خبر داد و گفت: ۴ کانال انتقال آب بتونی و سنتی نیز تخریب شده است.

رئیس مدیریت بحران جهاد کشاورزی استان همدان از خسارت به بخش شیلات استان همدان نیز خبر داد و گفت: بیش از ۲ میلیون قطعه بچه ماهی که عمده آن‌ها قزل آلا هستند در استان تلف شده‌اند و نهاوند بیشترین میزان تلفات بچه ماهی و ماهی قزل آلا به تعداد یک میلیون و یکصد هزار قطعه بچه ماهی را داشته است.

وی افزود: دستگاه‌های بیمه گر و متولی بیمه باید نهایت تلاش را در جهت بیمه اراضی کشاورزی، دامی و زراعی و باغی به کار گیرند و شرایط را به گونه‌ای تسهیل کنند تا کشاورز و بهره بردار با اطمینان خاطر بیشتر نسبت به بیمه نمودن محصولات کشاورزی و دامی خود اقدام کنند.

ظفری در پایان گفت: اسناد و مدارک خسارت‌ها به تفکیک و به دقت تهیه شده و به صورت روزانه در اختیار مدیریت بحران استانداری همدان قرارمی گیرد تا برای هر گونه تصمیم گیری نهایی اقدام شود.

انتهای پیام/د.ا

سیلاب‌های اخیر ۳۶۸ میلیارد تومان به کشاورزی همدان خسارت زد

 

برچسب ها: جهاد کشاورزی ، سیلاب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.