وی اضافه کرد: مقررات بهداشتی مربوط به مراکز تهیه و تولید، نگهداری، توزیع و فروش و حمل و نقل مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی است.
مسئول طرح سلامت نوروزی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: رعایت قوانین یاد شده منجر به پلمب واحد و معرفی متخلف به مرجع قضایی میشود.
حولکی بیان کرد: ۱۰۱ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی، ۱۵ واحد از اماکن عمومی و ۱۱ مورد از اماکن و غذاخوریها بین راهی پلمب شدند.
وی افزود: همچنین متصدیان ۱۶۶ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی، ۴۴ واحد از اماکن عمومی و ۲۴ اماکن و غذاخوری بین راهی به مرجع قضایی معرفی شدند.
مسئول طرح سلامت نوروزی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: همچنین در این مدت ۲۳ تن و ۵۹۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و از چرخه مصرف خارج شد.
حولکی اضافه کرد: مواد فاسد کشف شده شامل گوشت ضایعاتی، سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته، نمک، شیرینی و تنقلات و اقلام مختلف میشود.
وی بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید و سرکشی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی از ابتدای طرح نوروزی تاکنون صورت گرفته است.
طرح سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند سال گذشته آغاز شده و تا ۲۰ فروردین امسال ادامه دارد.
انتهای پیام/د.ا