سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرمانده سپاه امام علی ابن ابی طالب(ع) قم عنوان کرد؛

تشکیل قرارگاه حضرت معصومه قم برای کمک به مردم پلدختر/کمک ۷ میلیارد ریالی کمیته امداد قم به سیل زدگان کشور

سردار شاهچراغی گفت:قرارگاه حضرت معصومه(س)توسط سپاه این استان در پلدختر به منظور کمک رسانی به مردم سیل زده تشکیل شد.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛گروه‌های خودجوش مردمی برای حضور در مناطق سیلزده به همراه کمک‌های اهدایی،کمک‌های مسئولان و نیرو‌های نظامی بخشی دیگر از حرکت‌های نوعدوستانه‌ای می‌باشد که در حال حاضر در استان قم شکل گرفته و هر روز گسترده‌تر می‌شود.

یکی از مناطق مهمی که شاهد بیشترین خسارات مالی از سیل اخیر شد، لرستان است و دراین راستا، قم به عنوان معین این استان برای کمک به سیل زدگان انتخاب شده و برنامه ریزی برای کمک و یاری به سیل زدگان آغاز شده است.

در حال حاضر در اکثر مساجد، بقاع متبرکه، اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران و... مکان‌هایی برای دریافت کمک‌های جنسی و نقدی مردم این استان در نظر گرفته شده است.

استاندار قم در اولین قدم از ارسال تجهیزات امدادی و امکانات اولیه برای سیل زدگان لرستان، توسط ستاد مدیریت بحران این استان خبر داد.

بهرام سرمست گفت: با توجه به مدیریت مطلوب بارش‌های اخیر در قم توسط ستاد مدیریت بحران استان، قابلیت ارسال تعدادی از امکانات قم برای استان لرستان فراهم گردیده و با هماهنگی ادارات دولتی و دستگاه‌های امدادی لیستی از تجهیزات قابل ارسال تهیه شد.

وی افزود:تجهیزات ارسالی شامل ۲ دستگاه پمپ کف کش، ۲ دستگاه ماشین آتش نشانی، ۲ دستگاه پمپ آتش نشانی، ۲ دستگاه ماشین نمک پاش، یک دستگاه لودر، ۲ دستگاه تانکرآبرسانی، ۸ دستگاه کمپرسی، ۴۰۰ تخته چادر، ۲۸۰۰ تخته پتو و ۱۰۰۰ تخته موکت می‌باشد.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار قم نیز با دستور بهرام سرمست استاندار، برای مدیریت کمک‌های استان به لرستان، به مناطق سیل زده اعزام شد.

استاندار قم طی نامه‌ای به همتای لرستانی خود، مهرداد غضنفری امرایی معاون امور اقتصادی و توسعه منابع را به عنوان نماینده این استان برای مدیریت ارسال کمک‌های قم به مناطق سیل زده معرفی کرد.

اکبر میرشکار مدیرکل کمیته امداد قم نیز دراین رابطه از کمک هفت میلیارد ریالی مردم نیکوکار این استان به سیل زدگان کشور خبر داد و گفت: با کمک‌های مردم همدل و همیار این استان، خیلی زود به کمک هموطنان گرفتار سیل شتافته و توانستیم نخستین محموله کمک‌ها را به مناطق سیل زده استان گلستان ارسال کنیم.

وی عنوان کرد: در دومین محموله ارسالی نیز اقلام کامل مورد نیاز برای پخت ۳۰ هزار پرس غذای گرم به همراه ۱۵۰ تخته پتو و ۱۲۰۰ بطری آب معدنی، به مناطق سیل زده استان لرستان ارسال شد.

وی بیان کرد: مردم همیشه در صحنه استان قم می‌توانند با پیوستن به پویش 'به نیکی سخت‌ها آسان شود ' اضافه بر تأمین نیاز‌های اولیه، در بازسازی منازل و تهیه لوازم خانگی هم وطنان گرفتار سیل در استان‌های شمالی و غرب کشور مشارکت کنند.

میرشکار با اعلام اینکه مردم مناطق سیل زده در حال حاضر بیشتر به مواد خوراکی، پتو و پوشاک نو، لوازم بهداشتی و آب معدنی نیاز دارند افزود: دفاتر این نهاد و مراکز نیکوکاری مساجد استان آماده جمع آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی هم استانی‌های عزیز به سیل زدگان کشور هستند.

سردار سید محمد تقی شاهچراغی فرمانده سپاه امام علی ابن ابی طالب (ع) قم نیز گفت: قرارگاه حضرت معصومه (س) توسط سپاه این استان در پلدختر به منظور کمک رسانی به مردم سیل زده تشکیل شد.

سردار شاهچراغی بیان کرد: شهروندان قمی می‌توانند امکانات گرمایشی و سرپناهی مانند چادر، پتو، لباس گرم و مواد غذایی را به پایگاه‌های جمع آوری تحویل دهند.

قرارگاه مردمی قم در حوزه علمیه خواهران شهر پل دختر نیز تشکیل شد و علاوه بر کمک‌های مردمی، کمک‌های مسجد مقدس جمکران، حوزه علمیه قم و آستان مقدس حضرت معصومه (س) را جذب و بین سیل زدگان توزیع می‌نماید.

محمد خامه یار مسئول قرارگاه در این زمینه گفت: از فعالیت‌های این مجموعه پخت و توزیع غذای گرم، کف‌روبی منازل آسیب دیده، توزیع پک‌های غذایی و ارائه خدمات درمانی می‌باشد، تاکنون هزاران بسته پک‌های شوینده، بهداشتی، نان و آب توسط این قرارگاه توزیع شده است.

وی گفت: طی چند روز آینده خادمین آستان حضرت معصومه (س) به همراه هدایا و کمک‌های تولیت در قرارگاه حضور می‌یابند. همچنین کمک‌های ستاد اقامه نماز سراسر کشور از این پس توسط این قرارگاه توزیع می‌شود.

مدیر حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی قم نیز افزود: ۱۵۰ گروه جهادی از این استان برای اعزام به لرستان فراخوان شدند.

سرگرد پاسدار سید علی سید میرزایی بیان کرد: همچنین از گروه‌های جهادی استان خواسته شد در سطح پایگاه ها، مساجد و سایر اماکن مورد نظر، کمک‌های نقدی و غیر نقدی مردم قم برای سیل زدگان استان لرستان را جمع آوری کنند تا هرچه سریعتر به دست آنان برسد.

وی ادامه داد: جهادگران بسیجی قم به منظور خدمت رسانی به حادثه دیدگان با ۲ دستگاه اتوبوس به مناطق سیل زده اعزام و در قرارگاه حضرت معصومه (س) مستقر شدند.

وی افزود: تاکنون بسیج سازندگی قم، اقلام خوراکی و سایر مایحتاج مورد نیاز مردم به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال را به مناطق سیل زده لرستان ارسال کرده است.

سید میرزایی گفت: روند خدمت رسانی به سیل زدگان در روز‌های آینده با قدرت بیشتری ادامه می‌یابد و با پایان یافتن روند امدادرسانی و پاک سازی محیط، قرارگاه جهادی تابستانی بسیج سازندگی قم نیز در این مناطق به منظور جبران خرابی‌ها و فعالیت‌های عمرانی ایجاد می‌شود.

محمد گلفشان مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم نیز از اعزام تیم ۵۰ نفره نجات در سیلاب جمعیت هلال احمر استان به همراه تجهیزات مورد نیاز به مناطق سیل زده لرستان خبر داد و گفت: پنج محموله نیز به این مناطق ارسال شد.

وی ادامه داد: تیم نخست پیشرو هلال احمر استان، هفته گذشته به لرستان اعزام و ۵ تیم ۱۰ نفره از نیرو‌های متخصص نجات در سیلاب و اسکان اضطراری جمعیت هلال احمر با ۲ دستگاه مینی‌بوس، یک دستگاه کامیونت و پنج خودرو کمک‌دار برای امدادرسانی به مناطق سیل زده لرستان اعزام شد.

گلفشان افزود: این محموله‌ها شامل اقلام امدادی، چادر، پتو، موکت و همچنین اقلام معیشتی همچون پوشاک و بسته‌های غذایی و بهداشتی است که سایر محموله‌ها هفته‌های آینده برای رفع نیاز‌های مردم مناطق سیل زده ارسال می‌شود.

وی گفت: این تیم‌ها با تجهیزاتی مثل پمپ‌های لجن کش و کف کش و همچنین تمام نیاز‌های زیستی و غذایی و بهداشتی گروه، برای ارائه خدمات مستمر و یاری هموطنان لرستانی به منطقه اعزام شده اند.

گلفشان از آمادگی تیم‌های هلال احمر قم برای اعزام به مناطق در مراحل بعدی خبر داد و یادآور شد: جمعیت هلال احمر استان آمادگی دارد در صورت اعلام نیاز، تیم‌های دیگری را برای یاری رساندن به هموطنان سیل زده به مناطق آسیب دیده اعزام کند.

وی با اشاره به استقرار حدود ۴۰ پایگاه ثابت و سیار در جمعیت هلال احمر بیان کرد: کمک‌های مردم قم تاکنون به صورت نقدی و ... نقدی بالغ بر چهار میلیارد ریال بوده و با توجه به نیاز مردم و وسعت منطقه‌های آسیب دیده از سیل، هلال احمر همچنان آماده جمع آوری و دریافت کمک‌های مردمی است.

وی گفت: همشهریان می‌توانند کمک‌های نوع دوستانه خود را از قبیل: موادغذایی که زمان مصرف بیش از ۶ ماه دارند، پوشاک نو و اقلام بهداشتی را در راستای کمک به هموطنان سیل زده به جمعیت هلال احمر واقع در خیابان ساحلی و خانه‌های هلال مستقر در مساجد استان تحویل دهند.

احمد بیطرفان جانشین سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) نیز گفت: دومین مرحله کمک‌های ارسالی مردم قم به مناطق سیل زده به ارزش ۲ میلیارد ریال از طریق سپاه استان ارسال شد.

بیطرفان افزود:پس از تحویل این محموله به گروه‌های جهادی بسیج، این اقلام بلافاصله بین هموطنان سیل زده توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به نیاز‌های مناطق سیل زده، کمک‌های نقدی شهروندان روزانه از چادر‌های مستقر و پایگاه‌های بسیج در سطح شهر جمع آوری و در قالب مواد خوراکی، پتو، چادر و پوشاک، به مناطق سیل زده ارسال می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قم نیز با اشاره به حجم گسترده خسارات وارد شده به استان‌های غربی کشورمان به ویژه لرستان به خاطر وقوع سیل ابراز کرد: بر همین اساس ادارات کل راهداری استان‌های مختلف، اقدام به اعزام نیرو و تجهیزات مورد نیاز به این مناطق با هدف تسریع در عملیات امدادرسانی کرده‌اند.

ابوالفضل جمالی افزود: از استان قم نیز ۱۰ نفر از پرسنل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به همراه اکیپی کامل از ماشین‌آلات شامل یک دستگاه گریدر، یک دستگاه بولدوزر، یک دستگاه لودر، دو دستگاه تریلر کمرشکن، دو دستگاه کامیون و یک دستگاه ماشین سبک به لرستان اعزام شده‌اند.

مرتضی حیدری فرماندار قم نیز گفت: مردم نیکوکار این استان که همواره در زمینه کار‌های خیر و کمک رسانی به حادثه دیدگان در سراسر کشور نمونه بودند، این بار نیز در خدمت رسانی به سیلزدگان استان لرستان پیشتاز خواهند بود و با کمک‌های خود درد و رنج آسیب دیدگان را کاهش می‌دهند.

حیدری بیان کرد: اکنون در قم هماهنگی لازم میان دستگاه‌های مختلف با محوریت آیت الله سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) و پشتیبانی‌های بهرام سرمست، استاندار قم در موضوع حمایت از سیلزدگان استان لرستان ایجاد شده است.

وی ادامه داد: در جریان سیل شدیدی که در اکثر نقاط کشور رخ داد،قم به عنوان معین لرستان انتخاب شد و از همان لحظات اولیه وقوع سیل در این استان علی رغم آنکه خود قم نیز درگیر موضوع سیلاب بود، ولی ضمن مدیریت آن در استان، با تشکیل ستاد مردمی کمک به سیلزدگان لرستان، به یاری حادثه دیدگان این استان شتافت.

وی بیان کرد: در همین رابطه جلسات هم اندیشی درقم تشکیل و برنامه ریزی منسجمی برای کمک به سیلزدگان استان لرستان تدوین شد.

وی افزود: همچنین قرارگاه سپاه امام علی ابن ابی طالب (ع) قم در استان لرستان مستقر شد و مهرداد غضنفری معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری که دارای آشنایی لازم با مناطق سیلزده است، با دستور استاندار، برای مدیریت کمک‌های استان به لرستان، به مناطق سیل زده رفت و محسن بهشتی معاون عمرانی استانداری و محسن اوروجی مدیرکل مدیریت بحران قم نیز با سازماندهی امکانات فنی و مهندسی به یاری ستاد حمایت از سیلزدگان استان لرستان شتافتند.

حیدری گفت: قرار است نیاز‌های مردم سیلزده در استان لرستان شناسایی و به ستاد حمایت از سیلزدگان در قم اطلاع داده شود تا روند کمک رسانی‌ها بر اساس نیاز منطقه ساماندهی گردد.

سیلاب طی هفته گذشته در لرستان منجر به خسارت‌های جانی و مالی شد و قم به عنوان معین این استان در سیل اخیر تعیین شده است.

انتهای پیام /ح

سیل مهربانی مردم قم به راه افتاد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.