وی افزود: بر اساس ماده ۱۰ تنظیم مقررات مالی، دو درصد و بر اساس ماده ۱۲، سه درصد و در مجموع پنج درصد از بودجه مالی هر بخش مانند کشاورزی، بهداشت و غیره، برای جبران خسارتهای ناشی از حوادث غیر مترقبه در نظر گرفته شده است.
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه قانون این ردیف مالی را برای جبران خسارتهای ناشی از حوادث غیرمرتقبه مانند سیل در اختیار دولت قرار داده تاکید کرد: بر همین اساس است که دولت از جبران خسارتهای ناشی از سیل در مناطق مختلف کشور خبر داده است.
مفتح با اشاره به بروز سیلاب در شهرستان تویسرکان در روزهای ۱۱ و ۱۲ فروردین ماه ابراز کرد: با تعامل، هماهنگی و مدیریت خوب فرماندار، مجموعه دستگاههای اجرایی مرتبط و مردم در شهرستان شاهد به حداقل رساندن خسارتها بودیم و تلفات جانی نداشتیم.
وی گفت: در بازدید و بررسی از مناطق مختلف شهرستان شاهد وارد آمدن خسارت به بخشی از مزارع کشاورزی، تخریب برخی پل ها، تخریب بخشی از قناتها، خانههای مسکونی و آثار تاریخی بودیم.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همان گونه که ستاد مدیریت بحران شهرستان تویسرکان در مهار و مدیریت سیلاب اخیر خوب عمل کرد باید در زمینه تعیین میزان خسارتهای وارد شده به بخشهای مختلف شهرستان دقیق و با برنامه عمل کند.
مفتح اظهار داشت: مردم شهرستان تویسرکان باید به صورت مستند میزان خسارت وارد آمده به خود را اعلام کنند و مطمئن باشند موضوع جبران این خسارتها از مسیرهای قانونی پیگیری میشود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/د.ا