سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در ادامه جنگ تجاری پکن-واشنگتن‎؛

چین واردات نفت از ایران و ونزوئلا را افزایش داد

بنابر گزارش اسپوتنیک، در فاصله ژانویه تا مارس سال جاری میلادی واردات نفت چین از ایران و ونزوئلا به ترتیب ۷۸ و ۱۹۲ درصد افزایش داشته است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان ­به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در فاصله ژانویه تا مارس امسال واردات نفت چین از ایران و ونزوئلا به ترتیب ۷۸ و ۱۹۲ درصد افزایش یافته است. چین بزرگترین طلبکار ونزوئلا است و در پروژه‌های ایران نیز مشارکتی فعال دارد.

کارشناسان می‌گویند در حال حاضر چین تلاش می‌کند به شرکای انرژی خود که با تحریم‌های اقتصادی و تجاری آمریکا روبرو شده اند، کمک کند. به گفته تحلیلگران چین همچنین می‌کوشد به این ترتیب از خود در برابر فشار‌های آمریکا دفاع کند. در همین راستا پکن خرید نفت از ایران و ونزوئلا را از ابتدای سال جاری میلادی افزایش داده است.

به نوشته پایگاه اطلاع رسانی Tanker Trackers، در فاصله ماه‌های ژانویه تا مارس امسال محموله‌های نفتی که از طریق دریا از جمهوری اسلامی ایران به چین وارد شده ۷۸ درصد افزایش یافته است (از ۴۳۱ هزار و یکصد بشکه در روز به ۷۶۷ هزار و ۲۰۰ بشکه رسیده است). در همین مدت میزان واردات نفت خام چین از ونزوئلا نیز ۱۹۲ درصد رشد داشته است (از ۸۴ هزار و ۲۰۰ بشکه در روز به ۲۴۶ هزار و ۸۰۰ بشکه رسیده است).

ناتالیا میلچاکووا، کارشناس بازار انرژی در همین زمینه گفت: تهران از اصلی‌ترین تامین کنندگان نفت مورد نیاز چین است. علاوه بر این شرکت‌های چینی امیدوار هستند بتوانند در میدان‌های نفتی ایران مشارکت فعال داشته باشند. این در حالی است که پکن در برخی پروژه‌های زیر ساختی جمهوری اسلامی ایران سرمایه گذاری می‌کند.

الکسی ماسلوف، تحلیلگر امور انرژی نیز گفت مشارکت فعال چین با ایران و ونزوئلا در زمینه انرژی با تنش‌هایی که در روابط میان پکن و واشنگتن به وجود آمده، ارتباط مستقیم دارد. این کارشناس افزود حتی در صورت امضای یک توافقنامه تجاری و پایان جنگ تعرفه‌های گمرکی میان چین و آمریکا، واشنگتن به فشار‌های خود بر ضد چین ادامه خواهد داد به همین علت چینی‌ها تلاش می‌کنند همکاری‌های خود را با دیگر شرکایشان در بخش انرژی تقویت کنند.

الکسی ماسلوف در ادامه گفت: چین عمدتا نفت و گاز مورد نیاز خود را از روسیه، کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس و آمریکا وارد می‌کند. اما ظاهرا اکنون به این نتیجه رسیده که ممکن است آمریکا فروش هیدروکربن‌های خود به چین را مسدود کند و بر تولید نفت در خاورمیانه نیز تاثیر منفی بگذارد. با توجه به این نگرانی، پکن تلاش می‌کند منابع جایگزینی برای تامین نفت و گاز مورد نیاز خود پیدا کند.

چین به موازات افزایش واردات نفت خام خود از ایران و ونزوئلا مجبور شده است خرید هیدروکربن‌ها از روسیه را کاهش دهد. طبق اعلام اداره گمرک چین، در ماه فوریه امسال خرید نفت و گاز چین از روسیه نزدیک به ۱۷ درصد کاهش یافته و به ۵/۷۵ میلیون تن رسیده است.

اواخر ژانویه امسال دولت آمریکا تحریم‌ها و محدودیت‌هایی بر ضد بزرگ‌ترین شرکت نفتی ونزوئلا PDVSA وضع کرد. واشنگتن همچنین در مجموع هفت میلیارد دلار از دارایی‌های این شرکت را مسدود کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: چین ، آمریکا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۵۶ ۱۷ فروردين ۱۳۹۸
نه اینکه تو همین آلمان اصلا تو هیچ مغازه ای جنس چینی نمی فروشند؟ مردم آلمان هم اصلا جنس چینی نمی خرند!
پس مغازه یک یورو و دو یورویی چیه؟ همیشه پراز مشتریه. درست کیفیت خیلی بالا نداره ولی نیاز مردم کم درامد رو رفع میکنه.هر چقدر پول بدی اش میخوری.

رویگرد اقتصادی ترامپ در صدد ضربه زدن به ضعیف ترین اقشار همه ملل هستش. ثروتمندها از سیاست های شیطانی ترامپ آسیب ندیدند. پولدار تر هم شدند . اقشار ضعیف بیشترین آسیب ها رو می بینند. ولی چین برعکس اومده جنسی درست کرده که هرکسی با هرقدر پول بتونه خریدش رو انجام بده.
ترامپ با این سیاستی که داره امریکا رو بطور حتم به قعر اقیانوس خواهد برد.
Saeid
۰۰:۴۱ ۱۷ فروردين ۱۳۹۸
چین هم وقت رو غنیمت شمرده تو این هیاهو بی نظمی جهان و ایران و ونزوئلا نفت رو مفت میخره
ناشناس
۲۲:۰۴ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
هر کشوری نفت مفت ومی خرد .
روح انگیز
۲۱:۳۴ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
چه نفت بفروشین چ نفروشین وضع ما معلمان و نخبگان و کارگران همین هست
ناشناس
۱۶:۲۱ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
عراق هم بجای ایران امروز تفاهم نامه ای با عربستان امضا کرد که برق این کشور را از این به بعد عربستان تامین میکنه .
ناشناس
۱۵:۵۸ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
مهم افزایش نیست بدبختی یا ندادن پول ماست یا واردات بیشتر بنجل های چینی به ایرانه
مجتبي
۲۲:۲۱ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
شمابه سهم خودت نخر منم نميخرم اگه ٧٩٩٩٩٩٩٨نفرديگم نخرن هيچ وارد كننده به خودش اجازهءورود جنس بنجل چيني نميده
ناشناس
۱۴:۳۳ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
خوبه حداقل چین خریدارنفتمونه!!!!
مجتبي
۲۲:۲۳ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
عاشق چشم وابرومون نيست منفعتش درهمينه
نبودجايگزين مناسب نفتي
دليلش همينه وبس
ناشناس
۱۳:۵۸ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
چه فایده داره وقتی پولش رو قسطی بهمون میده یا به جای پول بهمون جنس بی کیفیت میده.......
مجتبي
۲۲:۲۵ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
خب وارد كننده اي كه جنس بنجلش روهمهءمانخريم دیوانه كه نیست دوباره جنس بنجل واردكنه
hamed
۱۳:۲۰ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
اون همه جنس بی کیفیت بهمون میفروشن
سید حسن
۱۵:۳۹ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
خود وارد کننده ایرانی درخواست جنس ارزون میکنه ازشون
مجتبي
۲۲:۲۸ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
چين دومين قدرت تجاري دنياست چون كيفيت جنساش بالاست چون صادراتش حرف اول رو ميزنه صادراتش حرف اول روميزنه چون كيفيتش بالاست حالا اينكه واردكنندهءايراني بنجلاشو وارد ميكنه تقصير همهءماست كه خريدارهمين جنساي بنجليم