این روزها همه برای حفظ امنیت از پسورد استفاده میکنند. اما اگر گوشی همسرتان پسورد دارد یعنی نباید پیام هایش بررسی شود. زوجهای سالم نیازی به چک کردن پیامهای یکدیگر ندارند. آنها به طور غریزی به هم اعتماد دارند و اگر چیزی به نظرشان مشکوک و آزار دهنده بیاید در مورد آن با هم گفتگو میکنند.
بیشتر بخوانید: چک کردن گوشی همسر، جرم محسوب میشود؟
فرهنگ موبایل
در یک رابطه سالم استراق سمع در تماسهای تلفنی ممنوع است. اگر هنگام صحبت دور و برتان است بعد از تمام شدن صحبت هایش همه چیز روشن است، اما اگر هنگام مکالمه کمی از شما فاصله گرفت به او نچسبید هر چیزی که در این مکالمه گفته شده دیر یا زود برای شما بیان میکند.
ردیابی
تعقیب همسرتان با اپلیکیشنهای ردیابی بزرگترین اشتباه است. زوجهای سالم نیازی به تعقیب کردن همدیگر ندارند. شاید همسرتان برای از بین بردن نگرانیهای شما وضعیت موقعیت یابی موبایلش را روشن نگه دارد، اما این انتخاب خودش است و اختیار خاموش کردن آن را دارد.
عدم استفاده از پسورد
وقتی به یک رابطه پایدار متعهد شده اید باید انقدر به هم اعتماد داشته باشید که پسوردهای همدیگر را به اشتراک بگذارید. این درجه از اعتماد نشان میدهد که در کنار هم احساس آرامش دارید و هیچ چیزی برای مخفی کردن ندارید نه این که در هر فرصت ممکن به کار هم سرک بکشید.
فراموش کردن خیانتهایی که در گذشته دیده اید کمی سخت است؛ و باعث میشود در رابطه کنونی شما تاثیر بگذارد. با مشکوک بودن هر لحظه او را محکوم به جنایتی که مرتکبش نشده میکنید. ممکن است فکر کنید که هیچوقت نمیتوانید به کسی اعتماد کنید، اما اگر این اصول حریم خصوصی را رعایت نکنید این شما هستید که اعتماد آنها را از دست میدهید. پس برای لحظهای هم که شده متوقف شوید و به جای سرک کشیدن به اسرار او اعتمادتان را ارزیابی کنید.
به همسرتان بدبین نباشید
متأسفانه هرچقدر حساسیت بیشتری به خرج دهید، بدبینیتان بیشتر میشود و در دام وسواس فکری گرفتار میشوید. در چنین شرایطی شروع میکنید به ایجاد محدودیتهای غیر ضروری برای همسرتان و این ممکن است باعث ناراحتی و دلخوری او شود و نتیجه عکس داشته باشد. این یک دور باطل است، حساسیت بیش از اندازه به بدبینی و بدبینی به حساسیت زیاد منجر میشود. اگر به بدبینیتان دل بدهید و به آن دامن بزنید، اوضاع بدتر میشود. بهتر است دست از بدبینی بکشید و اعتماد را به آرامش خود و همسرتان هدیه دهید.
۴ نکته مهم درباره مشکوک شدن به همسر
۱ ـ. به جای چک کردن موبایل و حتی کیف و دیگر وسایل شخصی که ممکن است تنشهایی را در رابطهتان ایجاد کند با همسرتان راحت صحبت کنید و به او بگویید که تغییر رفتارش آزارتان میدهد و از او بخواهید درباره برخی موارد توضیح دهد.
۲ ـ. سعی کنید همسر خوبی باشید، همسر بهتری بشوید، حفظ زیبایی ظاهر و آراستگی در پوشش، مهربانی بیشتر، انجام دادن بهتر مسئولیتهای زناشویی میتواند به برقراری دوباره اعتماد و گرم شدن خانواده کمک شایانی کند، در واقع نشان دهید که در قلبتان محبت خانواده و همسر موج میزند.
۳ ـ. سفره دل و رازها و شکهایتان را پیش دیگران باز نکنید و هر روز تلفن دست نگیرید. مادر همسر، خواهر همسر، دوست و همسایه قطعا نمیتوانند در این زمینه بیشتر از خودتان به شما کمک کنند. مشکلات زناشویی باید بین خودتان باقی بماند و اگر نیاز به مشورت و کمک فکری و روحی دارید، بهترین گزینه یک مشاور و متخصص است نه دوست و فامیل.
۴ ـ. اگر از یک مشاور خانواده کمک گرفتید و او در رفتار همسرتان هیچ نوع نشانهای از خیانت پیدا نکرد، باید مساله را به عنوان یک مشکل ذهنی در خودتان بپذیرید و برای درمان از روانشناس کمک بگیرید؛ شکاک بودن ویرانگر رابطه زناشویی است.
همسرمان را کنترل کنیم یا نه؟
هیچکس توقع ندارد و حتی توصیه نمیکند که شما نسبت به زندگی و رفتار و روابط همسرتان بیتفاوت باشید و برایتان فرقی نکند که همسرتان با چه کسانی روابط باز دارد. این دقیقا خلاف قداست خانواده و تعهد زوجین به هم است. اما قطعا کنترل و چک کردن بیش از حد همسر، راهکار مناسبی برای نشان دادن توجه نیست. این تعهد و کنترلگری باید درونی باشد. شما با محبت، عشق، اعتماد، احترام، صمیمیت، گذشت، اعتماد به نفس، داشتن مهارتهای زندگی و... کنترلگری را از منبع بیرونی به یک نیروی کنترل درونی منتقل میکنید که هم آرامش خودتان و هم آرامش همسرتان را تامین میکند.
منبع: سلامت نیوز
انتهای پیام/