این مقام مسئول در خصوص نیازهای این شرکت برای خدمات رسانی بهتر به روستاهای استان خوزستانتصریح کرد: در حال حاضر به ۲۰۰ مخزن پنج هزار لیتری، ۵۰ تانکر سیار آبرسانی و ۱۵ کیلومتر لوله و دز سایزهای دو، چهار و ۶ اینچ نیاز داریم.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عادل حرباوی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستانبا اشاره به اینکه خسارتهای اعلامی با توجه به برآوردهای روزانه افزایش پیدا میکنند، گفت: تعداد ۹۲ واحد تأسیسات آبرسانی شامل اسکلههای آبگیر، تصفیه خانه، خطوط انتقال، شبکه توزیع و ابنیه شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان در سیلاب اخیر دچار خسارت و آسیب شد.
وی با اشاره به زیرآب رفتن اسکله آبگیر جسانیه و از کار افتادن تأسیسات آن افزود: تأسیسات خسارت دیده کار آبرسانی به ۴۵۰ روستا را انجام میدهند که از این میان ۱۴۷ روستا با جمعیتی بیش از ۴۱ هزار و ۶۰۰ نفر به دلیل این خسارتها دچار قطعی آب هستند.
حرباوی با اشاره به تعویض تعدادی از ترانسهای سوخته شده بیان کرد: مابقی روستاها (از آن ۴۵۰ روستا) نیز آبرسانی موقت دارند؛ همچنین در حال حاضر ۴۵ روستا را با ۴۵ دستگاه تانکر سیار آبرسانی میکنیم.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی خوزستان با اشاره به توزیع ۶۰ هزار بطری آب معدنی بین روستاهای درگیر سیلاب اظهار داشت: بازسازی خطوط انتقال و شبکه توزیع در برخی روستاها انجام و الکتروپمپ های بعضی از روستاهای خرمشهر، سوسنگرد، شوش، اهواز، شوشتر ولالی تعویض شده است.
مدیرعامل آبفار خوزستان با اشاره به اینکه الکتروپمپ های کف کش یکی از نیازهای فوری و مبرم است، بیان داشت: ۷۵ دستگاه کف کش دیزلی در سایزهای دو، چهار و ۶ اینج و ۳۰۰ هزار بطری آب معدنی یک و نیم لیتری هم از دیگر نیازهای این شرکت برای خدمات رسانی به روستاها است.
حرباوی اظهار کرد: تا امروز میزان خسارت وارد شده به تأسیسات آبرسانی، تابلوهای برق، خطوط انتقال، شبکه توزیع، اتاق پمپاژ، الکتروپمپ و اسکلههای آبگیر ۷۹۰ میلیارد ریال است.
وی گفت: طی روزهای اخیر با بروز سیلاب در استان خوزستان کارکنان و کارگران شرکت آب و فاضلاب روستایی از جان مایه گذاشتند و غیر از وظیفه اصلی آبرسانی برای جابجایی اثاثیه، استحکام سیل بند و احداث آن نیز به مردم کمک کردند.
انتهای پیام/ ن