وی با بیان اینکه در حال حاضر اوضاع تحت مدیریت کامل است و ۹۳ درصد سدهای خوزستان حدود ۲۲ میلیارد مترمکعب پر شده است، افزود: در حال حاضر ورودی همه رودخانهها و سدها کاهش نشان میدهد و ما در حال تنظیم ورودی و خروجی سدهای تاثیر گذار هستیم تا اگر سیلاب جدیدی دریافت شود قدرت تنظیم داشته باشیم.
تقیزاده ادامه داد: خروجی سدها را به ویژه در دز و کرخه با هماهنگی استاندار افزایش خواهیم داد. هشدارهای لازم به ساکنان پاییندست سدها نیز داده شده است و در صورت لزوم تخلیه برخی روستاها انجام خواهد شد. امیدوار هستیم ظرف یکی دو روز آینده بتوانیم سیلاب را مدیریت و مهار کنیم.
معاون آب و آبفای وزیر نیرو، ورودی سدها را در حال کاهش عنوان و تصریح کرد: طبق آخرین اطلاعات، آورد رودخانههای استان لرستان از جمله خرمرود و کشکان کاهش یافته است.
بیشتر بخوانید: بارش های اخیر، کشور را از بحران آب نجات می دهد
تقیزاده اظهار کرد: ورودی کارون به شهر اهواز حدود ۵۰ پمپ قوی مستقر کردهایم تا اگر احیاناً آب درون شبکه فاضلاب رفت بتوانیم نسبت به تخلیه آن اقدام کنیم و اکنون نیز بخشی از آن در حال تخلیه شدن است.
وی با بیان اینکه ظرفیت کل سدهای بزرگ ۵۰ میلیارد متر مکعب است، افزود: در کشور حدود ۱۷۲ سد بزرگ داریم که الحمدلله وظیفه تنظیم سیلاب را به خوبی انجام دادند و اکنون بیش از ۷۵ درصد پر هستند.
معاون آب و آبفای وزیر نیرو یادآور شد: ظرف دو روز گذشته در معیت معاون اول رئیس جمهور از کرمانشاه تا اهواز از نقاط سیلزده و سدهای مهم، چون دز و کرخه بازدید داشتم و گزارشات به صورت مستمر توسط ایشان خدمت ریاست جمهوری تقدیم شده است.
انتهای پیام/