وی با بیان اینکه ۲۰ بالگرد هوانیروز وارد مناطق سیل زده استان لرستان شده و به امداد رسانی مشغول هستند، ادامه داد: نفربرهای آبی خاکی ارتش نیز در مناطق سیل زده حضور داشته و مشغول امدادرسانی به مردم استان هستند.
امیر سرتیپ نعمتی افزود: با توجه به شرایط شهرستان پل دختر استان لرستان، امدادرسانیها از روز گذشته آغاز شده و ۵ تیپ نیروی زمینی ارتش در مناطق سیل زده حضور دارند.
وی با بیان اینکه فرمانده نیروی زمینی ارتش در مناطق سیل زده لرستان حضور دارد، خاطر نشان کرد: تمامی امکانات ارتش آماده کمک و خدمت رسانی به مردم سیل زده استان لرستان است.
امیر سرتیپ نعمتی افزود: علاوه بر امکانات ارسال شده، بنا به دستور فرمانده نیروی زمینی ارتش تعدادی قایق، غواص و نفربر از تهران و کرمانشاه به مناطق سیل زده ارسال شده است.
انتهای پیام/