وی افزود: با توجه به بارشهای اخیر و وقوع سیل در بسیاری از مناطق، بحث برداشت محصول به طور کامل تعطیل شد که این موضوع در تأمین و توزیع محصول مشکلاتی را ایجاد کرده است.
شادلو درباره تأثیر ممنوعیت صادرات پیاز بر قیمت محصول در بازار، گفت: اگرچه طی ماههای اخیر صادرات وسیع و گسترده بر تحریک بازار دامن زد، اما طی روزهای اخیر شرایط اقلیمی، محدودیت برداشت و حمل و نقل از علل اصلی گرانی محصول در بازار به شمار میرود که با ممنوعیت صادرات و مساعد شدن هوا طی روزهای آتی پیش بینی میشود که بازار این محصول به تعادل برسد.
این مقام مسئول در توصیهای به خانوارها، گفت: با توجه به آنکه پیازهای فعلی قابلیت ماندگاری در انبار را ندارند از این رو به خانوارها توصیه میشود که تنها به میزان نیاز روزمره خود محصول خریداری کنند تا تعادل بازار بیش از پیش از بین نرود.
بیشتر بخوانید: سیلابهای اخیر بر گرانی پیاز دامن زد/ محدودیت صادرات پیاز یک راه برای تعادل قیمت
نایب رئیس اتحادیه باغداران استان تهران ادامه داد: ظرف چند روز آینده با مساعد شدن هوا و رفع محدودیتهای برداشت، انتظار میرود که صادرات پیاز مجدد در دستور کار قرار گیرد چرا که بازارهای صادراتی یک شبه به دست نیامده که بخواهیم آن را به سهولت از دست بدهیم.
وی از فراوانی کاهو و دیگر محصولات میوه و تره بار خبر داد و گفت: با توجه به فراوانی عرضه در محصولاتی نظیر کاهو، گوجه فرنگی، خیار و انواع میوه جای هیچگونه نگرانی مبنی بر افزایش قیمت در روز طبیعت نیست.
شادلو ادامه داد: با توجه به هزینههای بالای تولید، قیمت محصولات میوه و تره بار منطقی است.
نایب رئیس اتحادیه باغداران استان تهران با اشاره به اینکه سیلابهای اخیر محدودیتهایی در حمل و نقل ایجاد کرده است، اظهار کرد: با توجه به فساد پذیری محصولات میوه و تره بار، از پلیس راهور انتظار میرود هماهنگیهای لازم را انجام دهد تا کامیونها بتوانند محصولات میوه و سیفی را به بازار عرضه کنند تا تأخیر در عرضه مشکلاتی نظیر گرانی را رغم نزند.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: با توجه به فراوانی محصولات میوه و تره بار جای هیچگونه نگرانی مبنی بر افزایش قیمت نیست و تنها ممکن است به سبب بارندگیهای اخیر نوساناتی در برخی محصولات تازه خوری همچون پیاز در بازار ایجاد شود.
انتهای پیام/
صادرات خیلی چیزها ممنوعه
گروني هم حد و حدودي داره
اما کاهش که میکنه انشالله اما به شرطی برگرده مثله همین چند ماه پیش بین 1000 تا 2000 و مثله دلار نشه که یکی دو تومن کم بشه و خلاصه گیرون بمونه دیگه....
از بس که ارزونی بوده ، عادت کرده ایم به .....
بعدش نوبت گوجه هست
گرووونی بی داد میکنه
نایب رئیس اتحادیه باغداران استان تهران هم جای سوال دارد که کی این اتحادیه شکل گرفته که بسیاری هنوز نه می دانند و نه عضو هستند نکند اینهم به لطف پارتی و رانت و بیکاری برخی ایجاد شده است؟؟
تا جایی که ما ساکن هستیم و اطراف تهران است و پر از باغات قدیمی تقریبا بود که بسیاری تبدیل به ویلا شدند به لطف شهرداران و شوراهای ناکارآمد ومدیران رده بالای وزارتی دقیقه نگر گرانی میوه و اقلام آن در سالهای بعد وضعیت بدتری خواهد داشت .
حجم بالایی از تبدیل باغات به ویلا با کمک ماده 100 و سایر مواد و دور زدن قانون ساخت و ساز قانونی و غیر قانونی و خشکاندن باغات نشان از یک حماقت شگرف در میان برخی هموطنان سودجو و متاسفانه نادان با حمایت شهرداری ها و شوراها و بنگاه های املاک دارد.
یعنی باغات به قطعات کوچکتر تبدیل به علت تنبلی برخی جوانان بی خاصیت فروخته و تبدیل به مواردی چون ویلا و سوله و زمین بایر و امثال ان می شود.
دریغ از یک بروزرسانی در آبیاری یا شیوه های نوین کشاورزی برای یک کشاورزی پایدار و سوددهی سالیانه برای هم کشور و هم صادرات.
متاسفانه وضعیت خیلی بغرنج تر از این است که فکر می کنید.
مثلا در یکی از شهرهای اطراف استان تهران که سفر کردیم شهر فردوسیه در ذیل شهرستان شهریار به قدری در یک شهر کوچک تقریبا 30 تا 40 هزار نفری بنگاه معاملات ملکی دیده شد که تعجب بر انگیز بود؟ وقتی بررسی کردیم فهمیدیم که با حضور برخی شوراها و شهرداران و با استفاده از خلاء قانونی برای دور زدن قانون و منافع ملی بسیاری از باغات تبدیل به ویلا شده است یعنی حجم انبوهی از باغات در حال نابودی به سازه های بتون و سنگ است و جایگزین خاک ارزشمند تولیدات کشاورزی است ؟ این وضعیت در کل شهریار جاری و ساری است برای تخریب بیشتر زمین های ارزشمند باغی .