وی با اشاره به اینکه جاری شدن سیل و تغییرات جوی اخیر باعث بروز خساراتی از جمله آبگرفتگی باغها، مزارع، دامداریها، قنات ها، تاسیسات آبیاری نوین و وزش باد خسارتی را به باغها و مزارع وارد کرده است، افزود: با توجه به بارشهای پیش بینی شده، دستگاههای عضو کارگروه خشکسالی، سرمازدگی و سایر بخش کشاورزی با برقراری کشیک آمادگی لازم را برای حضور در محل حوادث را دارند.
قاسمی با اشاره به ضرورت کنترل طرحهای تغذیه مصنوعی و پخش سیلاب تصریح کرد: در شرایط اضطراری بدون توجه به محدودیتهای اعتباری، اولویت را به اصلاح این طرحها و جلوگیری از خسارتهای احتمالی اختصاص میدهیم و از این رو مدیریت آب و خاک و اداره کل منابع طبیعی به صورت مستمر از طرحهای مذکور بازدید و اعتبارات مورد نیاز به منظور مرمت آنها در دستور کار قرار میگیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس ادامه داد: قبل از بروز سیل برای جلوگیری از وارد شدن خسارت به طرحها و سازههای مختلف آبی و ساختمانهای اداری بر اساس چک لیستی تهیه شده قبلی کنترلهای لازم انجام می شود.
وی با بیان اینکه اطلاعرسانی دقیق، منظم، مداوم و به موقع از اولویتهای مدیریت بحران است، اضافه کرد: این سازمان از همه ابزارها در انعکاس اخبار و اطلاعات به منظور کاهش خسارت استفاده میکند، که از شهروندان درخواست میشود به شایعات توجه نکنند و اخبار، هشدارها و اطلاعیههای این سازمان را از اداره روابط عمومی پیگیری کنند.
قاسمی اظهار کرد: به دلیل بارشهای فصلی و رگباری و احتمال وقوع سیلاب در رودخانه ها، آبراههها، آسیب به تاسیسات آبی از جمله مخازن و حوضچههای تغذیه مصنوعی و کنترل سیلاب، گورابها، بندهای انحرافی و استخرهای ذخیره آب، از شهروندان درخواست می شود از هر گونه رفت و آمد در محدوده تاسیسات مذکور، رودخانهها و آبراههها خودداری کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از دهیاران سراسر استان پارسال آموزش مدیریت بحران دیده اند که باید از آنان در شرایط بحرانی استفاده کرد.
انتهای پیام/ت