وی افزود: طبق کارشناسیهای صورت گرفته این روستا به صورت کامل جابهجا نمیشود بلکه در همان روستا به نقطه امن دیگری منتقل میشوند که متاسفانه تاکنون اهالی این روستا از این جابهجایی استقبال نکردند.
فرماندار شهرستان رامیان بیان داشت: در حال حاضر ۳۰ خانوار در این روستا زندگی میکنند که توانستیم با اسکان در چادر آنها را از محل خطر و رانش زمین دور کنیم.
وی درباره خسارتهای وارده سیل اخیر خاطرنشان کرد: سیل اخیر استان گلستان خسارتهای زیادی به مزارع کشاورزی، دیوارههای رودخانه و جادههای شهرستان وارد کرده و تیمهایی متشکل از جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن و راهداری در حال بررسی میزان خسارت هستند.
سالاری گفت: با توجه به برآوردهای اولیه ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان بین ۲۵ تا ۶۰ درصد خسارت دیدند و در مجموع تاکنون خسارتهای وارده به بخشهای مختلف شهرستان حدود ۷۰۰ میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه جادههای کوهستانی شهرستان رامیان دچار لغزش و رانش زمین هستند، ادامه داد: به سیل فرسایش و ترانش بالا خاک و اشباع شدن خاک از روان آبها، کوچکترین بارندگی و یا حرکتهای شدید در مسیر جادههای کوهستانی سبب، ریزش کوه و رانش زمین در مسیر جاده این شهرستان میشود.
فرماندار شهرستان رامیان بیان داشت: با وجود همه مشکلات در مسیر جادهها، با همکاری حمل و نقل جادهای و راهداری به جز مسیر رامیان به شاهرود مابقی مسیرهای کوهستانی باز و تردد در آنها جریان دارد.
وی اضافه کرد: در روستاهای واقع در مناطق کوهستانی به سبب رانش زمین و تخریب بعضی از قسمتها، خسارتهایی به لولههای انتقالدهنده آب وارد شده که سبب قطع آب شرب این روستاها شده است.
سالاری گفت: با توجه به اخطار جوی در چند روز آینده مبنی بر بارندگی و احتمال آبگرفتگی و سیلاب در برخی مناطق، تمامی مدیران دستگاه اجرایی به ویژه مدیران عضو در مدیریت بحران در حالت آمادهباش هستند.
وی گفت: با وجود تمامی مشکلات و خسارتهای وارد شده به مردم شهرستان ناشی از سیل، مردم شهرستان رامیان به صورت خودجوش کمکهای خود را جمعآوری و به گمیشان و آققلا ارسال کردند.
انتهای پیام / ا