سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توپچی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

«مردم سالاری دینی» در ایران برای نخستین بار در عرصه استراتژیک اجرایی شد

استاد دانشگاه دفاع ملی مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی را مردم سالاری دینی و استقرار اسلامیت و جمهوریت در کنار یکدیگر دانست.

حسین توپچی، استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه دفاع ملی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در چهل سال اخیر و با توجه به اینکه مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی قرار گرفتن اسلامیت و جمهوریت نظام است، گفت: برای نخستین در تاریخ معاصر و در عرصه استراتژیک شاهد بودیم که کشوری تصمیم بگیرد تا به استقلال و آزادی به معنای واقعی مردم سالاری دینی برسد و آن را در قالب جمهوری اسلامی ارائه دهد.

وی ادامه داد: البته برخی از مشکلات داخلی به گستره انقلاب اسلامی سایه افکنده، اما این در حالی است که تا به حال در ایران آن طور که باید به استراتژی‌های انقلاب پهناور نامی دست نیافته‌ایم، زیرا این انقلاب پهنه وسیع و ژرفی دارد که ظرفیت‌های آن بسیار زیاد است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: ما در ساماندهی داخلی به شدت آسیب پذیریم از این نظر که بیشتر نهاد‌ها همدیگر را خنثی می‌کنند و بنابراین همچنان پارازیت‌های درونی و بیرونی در این ارتباط داریم، اما مسئله مهم این است که ظرفیت‌های ما در حد و اندازه انقلاب اسلامی نیست به بیان واضح‌تر اینکه ما نتوانسته‌ایم از تمام ظرفیت‌های این انقلاب آنطور که باید استفاده کنیم، انقلابی که آن طرف قدرت‌ها حاضر نیستند بپذیرندش و نمی‌توانند آن را به عنوان مجموعه‌ای مستقل و رو به رشد تحمل کنند.

توپچی تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائل و دستاورد‌هایی که انقلاب اسلامی به همراه دارد، این است که در مقابل هجمه‌ها، زورگویی‌ها و سلطه طلبی‌های به اصطلاح قدرت‌هایی همچون آمریکا که دنبال بر هم زدن نظم جهانی هستند، ایستادگی کرده و می‌توان گفت که تنها انقلاب مستقلی محسوب می‌شود که در برابر این زورگویی‌ها قد علم کرده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه دفاع ملی همچنین با اشاره به اینکه کینه و دشمنی قدرت‌های سلطه طلب خارجی نسبت به استقلال و بطن انقلاب اسلامی است، ادامه داد: این انقلاب حرکت بزرگی است که بیشتر ارزش‌های آن به درستی شناخته نشده و تنها افراد معدودی که ژرف‌های این ظرفیت را درک کرده‌اند در حالی که این مسئله باید در دانشگاه‌ها و مراکز علمی بیش از پیش مورد بحث و بررسی و فرهنگ سازی قرار گیرد.

وی در پایان یادآور شد: افرادی که روی کار می‌آیند باید بدانند چه باری را به دوش می‌کشند به عنوان مثال نماینده مجلس و یا مسئولی که به رتبه و درجه‌ای می‌رسد باید بداند که این سمت صرفا جایگاه ساده نیست بلکه باری است که باید تأثیر انقلاب را در آن قالب به جهان نشان دهد تا گفتمان جدید طبق مبانی قرآنی در عرصه جهانی ایجاد شود، گفتمانی که هم اکنون مشتاقان زیادی در سطوح بین‌المللی دارد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.