وی ادامه داد: تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی بر اساس ظاهر برای اغلب افراد دشوار بلکه ناممکن است.
جهانپور با بیان اینکه متأسفانه بخشی از قارچهایی که در طبیعت بوده و افراد استفاده میکنند سمی است و هر ساله صدها نفر مسموم و متاسفانه تعدادی از هموطنانمان در اثر مصرف این قارچها فوت میکنند، تصریح کرد: تعدادی کاندید پیوند کبد میشوند و دهها نفر نیز دچار عوارض تاخیری ناشی از مصرف این قارچها میشوند.
وی افزود: با توجه به اینکه تشخیص این قارچها سخت است، اکیدا توصیه میشود از قارچهای خودرو و فلهای استفاده نشود و مردم از قارچهای دارای بستهبندی مشخص و مجوز بهداشتی استفاده کنند.
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: تهوع، استفراغ، سرگیجه، دل درد، کاهش هشیاری، ضعف عضلانی، تشنج و زردی و ... از علایم این نوع مسمومیت است.
انتهای پیام/