سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد؛

توسعه و تکمیل وایجاد واحد‌های صنعتی جدید در دستور کار قرار دارد/برنامه ریزی برای ایجاد ۵ هزار شغل درقم

سیجانی گفت:توسعه و ایجاد واحد‌های صنعتی جدیددر دستور کار قرار داردکه در این راستا تکمیل طرح‌های صنعتی نیمه تمام از جمله اولویت‌های سال ۹۸ است.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تحقق حدود ۱۰۵ درصدی چشم انداز سند اشغال سال ۱۳۹۷ استان در حوزه صنعت و معدن گفت: در سند اشتعال سال گذشته ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ شغل در حوزه صنایع و معادن استان توسط این سازمان متعهد شده بود که تا پایان این سال ۴ هزار و ۷۰۰ شغل ایجاد شد.

وی با اشاره به نام گذاری امسال به نام «رونق تولید» توسط رهبر معظم انقلاب ادامه داد: این نام گذاری نشان از درایت عمیق رهبر فرزانه انقلاب دارد چرا که بی اثر کردن تحریم ها، ایجاد اشتغال، بهبود ارزش پول ملی، تامین کالا‌های اساسی و مقابله واقعی با جنگ اقتصادی دشمن در گرو حفظ و رونق تولید در کشور است.

وی با تاکید بر اینکه رونق تولید در بخش‌های مختلف صنعت، تولید و کشاورزی از سال گذشته در استان قم در دستور کار قرار گرفته و در سال ۹۸ نیز با قدرت بیشتری ادامه خواهد داشت،افزود: حفظ اشتغال موجود، پیشگیری از تعطیلی واحد‌های فعلی، احیای واحد‌هایی که امکان راه اندازی مجدد دارند و همچنین توسعه و تکمیل طرح‌های نیمه تمام صنعتی از جمله اولویت‌های سال ۹۸ استان است.

سیجانی تصریح کرد: ستاد رونق تولید که از سال گذشته به ریاست استاندار قم تشکیل شده است و به صورت مستمر نسبت به وضعیت واحد‌های تولیدی در استان نظارت دارد تا در صورت ضرورت تصمیم لازم برای رفع موانع تولید در آن واحد‌های صنعتی گرفته شود.

وی با اشاره به ایجاد کمیته پیشگیری از تعطیلی واحد‌های صنعتی ذیل ستاد رونق تولید در قم بیان کرد: این کمیته وظیفه نظارت مستمر بر واحد‌های تولیدی، دادن مشاوره و پیگیری برای رفع موانع تولید واحد‌های صنعتی استان به منظور جلوگیری از تعطیلی واحد‌های صنعتی است.

سیجانی با بیان اینکه حدود ۲۸۰ واحد صنعتی غیرفعال در استان وجود دارد بیان کرد: تحریم‌ها و ممنوعیت ورود برخی از کالاها، بعضی کالا‌ها که تا پیش از این تولید آن‌ها در کشور صرفه اقتصادی نداشت، توجیه پیدا کرده است که این موضوع زمینه احیای واحد‌های تعطیل را در کشور و استان ایجاد کرده است و در این زمینه بسیاری از واحد‌های تعطیل قم در سال‌های اخیر راه اندازی مجدد شده اند.

سیجانی ادامه داد: علاوه بر حفظ اشتغال و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های صنعتی موجود، توسعه و ایجاد واحد‌های صنعتی جدید نیز در دستور کار قرار دارد که در این راستا تکمیل طرح‌های صنعتی نیمه تمام از جمله اولویت‌های سال ۹۸ است.

وی با اشاره به وجود ۱۵۰ طرح نیمه صنعتی با پیشرفت بالای ۶۰ درصد در استان گفت: تکمیل این طرح‌ها به عنوان یک اولویت در دستور کار است که با فعال سازی این طرح ها، شاهد رونق تولید و افزایش اشتغال استان در حوزه صنعت خواهیم بود.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که بیش از ۹۰ درصد آن مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحد‌های صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/ح

ایجاد ۵ هزار شغل درقم برنامه ریزی شده است

برچسب ها: صنعت ، حقوق شهروندی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.