وی با اشاره به اینکه برخی از برنامه های تلویزیونی شبیه ساختار دهه 60 هستند، افزود: باید یادمان باشد کودکان امروز بچه های دیروز نیستند و خواسته هایشان بسیار متفاوت است. البته مشکل بزرگ در تغییر رویه برنامهها فراهم کردن سرمایهگذاران برای آثار تلویزیونی است که برای آثار کودکان بسیار اندک هستند، که درواقع این مسائل سبب جلوگیری از انجام کار درست برای کودکان از نظر اخلاق , تربیت , آموزش و... می شود .
مجری برنامه تلویزیونی «کودک شو» در خصوص ماندگاری آثار ده ۶۰ و ۷۰ بیان کرد: کودکان رکن اصلی جامعه میشوند و اکنون باید مراقب آنها بود. در زمان جنگ سعی بر شادی و کاهش نگرانی کودکان و در کنار آن آموزش کودکان داشتیم. در آن زمان دو شبکه وجود داشت، اما اکنون ۲۰ شبکه داریم، ولی شاید ۳ شبکه برای کودکان فعالیت میکند. اگر کسی به کارش علاقه داشته باشد و عمیق روی آن فکر و مطالعه کند، مسلما کاری بهتری خواهد داشت و به نظر من باید هر شخصی خودش را به حرکت درآورد و در حال حاضر این موضوع را برای کودکان و جامعه خود بسیار نیاز داریم.
قناد درخصوص روز جهانی تئاتر گفت: امیدوارم تئاتر و سینمای کودک در سال 1398 پر بار و به کودکان ما بیشتر توجه شود و برنامه های تلویزیونی پررنگ و پر از نکات آموزشی باشند.
انتهای پیام/