سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی مطرح کرد؛

تسهیلات بانکی باید به جای «دلالی» به «تولید» اختصاص یابد/ لزوم تشدید تدابیر نظارتی و قضاوتی برای تحقق «رونق تولید»

رئیس قوه قضاییه بخشی از کلیات برنامه‌های دستگاه قضایی برای تحقق «رونق تولید» را اعلام کرد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه در نخستین جلسه مسئولان عالی قضایی در سال ۹۸ با تبریک تقارن ماه رجب، بهار عبادت با نوروز و بهار طبیعت، سالی همراه با برکت، نشاط و دوری از بلا را برای همه هموطنان آرزو کرد و گفت: متاسفانه بخشی از هموطنان عزیزمان در این ایام گرفتار سیل شدند که البته این رویداد تلخ، روح همکاری، همیاری، کمک و مساعدت را که همواره در ضمیر روشن مردم شریف ما وجود داشته است، بار دیگر به منصه ظهور رساند و به برکت نام مولود این ماه، حضرت امیرالمومنین علی (ع)، این روحیه به شکلی مضاعف خود را نشان داد. امیدواریم این امداد و مساعدت، التیامی بر آلام حادثه‌دیدگان شود و تلاش‌های دستگاه‌های مسئول، چه دستگاه‌هایی که به امر مقام معظم رهبری در میدان حضور دارند و چه دولت و دستگاه‌های امدادی، درد و رنج مردم عزیز استان‌های گلستان و مازندران را کاهش دهند.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: ما از همه امدادگران، نیرو‌های مسلح، مردم عزیز، دولتمردان محترم، خیریه‌ها و غیره که هر یک به نحوی در عرصه خطیر خدمات رسانی به سیل زدگان حضور دارند، قدردانی می‌کنیم و امیدواریم این تلاش‌ها تا تثبیت و بهبود شرایط هموطنانمان در این مناطق، با قوت و قدرت ادامه یابد.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری و سخنان ایشان در حرم مطهر رضوی، این فرمایشات را نقشه راه مردم و مسئولان در سال ۹۸ توصیف و تصریح کرد: سخنان راهبردی رهبر معظم انقلاب در مشهد مقدس، چراغ راه همه مسئولان و مردم در سال پیش رو است و اگر بخواهیم از میان همه نکات مهمی که ایشان بیان کردند، محوری‌ترین نکته را استخراج کنیم، شاید همان «بی اعتمادی به غرب» باشد که لازم است «اتکال به خدا»، «اعتماد به نفس» و «به کارگیری ظرفیت‌های درونی» را برای تحقق این تاکید بسیار مهم مقام معظم رهبری، در دستور کار قرار دهیم.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال «رونق تولید»، خاطرنشان کرد: بی تردید، همه قوا و دستگاه‌ها در این زمینه وظایفی بر عهده دارند و تحقق این شعار، اقتضائاتی دارد که همگی باید به آن پایبند باشیم. اولین اقتضای رونق تولید، تلاش، مجاهدت و فعالیت مضاعف تولیدکنندگان، سرمایه گذاران و کارآفرینان است که حقیقتا باید کمر همت را ببندند و نسبت به گذشته، حرکت پرشتاب تری در این عرصه داشته باشند.

تأمین امنیت تولیدکنندگان و برخورد با مفسدان شرط تحقق امنیت اقتصادی

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت حمایت حقوقی و قضایی از تولیدکنندگان، ادامه داد: نظارت بر روند اعطای تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان باید تقویت شود و نظام بانکی از ارائه هر گونه تسهیلات به امور «دلالی» به جای فعالیت‌های «تولیدی»، به طور جدی خودداری کند تا به این ترتیب نقدینگی کشور به سمت تولید سوق یابد و شاهد رونق تولید، افزایش اشتغال و کاهش تورم باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به ضرورت تامین امنیت اقتصادی، تصریح کرد: شرط تحقق امنیت اقتصادی، تامین امنیت تولیدکنندگان و برخورد با مفسدان و اخلالگران اقتصادی است که در این زمینه، دستگاه قضایی نقش برجسته‌ای دارد. مبارزه با قاچاق، یکی از مهم‌ترین کار‌هایی است که باید به صورت جدی‌تر دنبال شود، زیرا معتقدیم قاچاق، خنجری است که بر پیکره تولید داخلی وارد می‌شود. همه دستگاه‌های مسئول در زمینه مبارزه با قاچاق باید پای کار بیایند و دستگاه قضایی نیز حمایت‌های لازم را از این دستگاه‌ها خواهد داشت.

راه‌اندازی دفتر «حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و کارآفرینی» در سازمان بازرسی کل کشور

رئیس قوه قضاییه اعلام کرد: ما در سازمان بازرسی کل کشور، دفتری به نام دفتر حمایت از تولیدکنندگان، سرمایه گذاران و کارآفرینان را فعال خواهیم کرد تا روند نظارت بر تحقق رونق تولید، بهبود یابد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی، دادسرا‌های سراسر کشور را نیز مامور رسیدگی فوری به مشکلات تولیدکنندگان و کارآفرینان دانست و یادآور شد: گاه سرمایه گذاران و تولیدکنندگان، در نظام اداری و اخذ مجوز‌ها یا تسهیلات لازم با مشکلاتی مواجهند که باعث تاخیر و توقف در امر تولید می‌شود. اصالتا دستگاه‌های اداری در این زمینه مسئولند، اما ما هم در بخش نظارتی و قضاوتی باید از تولیدکننده حمایت کنیم؛ لذا سازمان بازرسی کل کشور و دادسرا‌ها با به کارگیری ساز و کار‌های قانونی باید در این عرصه نیز فعالیت موثری داشته باشند.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: نمی‌خواهیم یک کار شعاری در حد برگزاری نشست و همایش انجام دهیم. تولید در کشور باید حقیقتا مورد حمایت قرار گیرد و در کنار مبارزه با فساد و قاچاق، از کسانی که سرمایه خود را در اختیار تولید و بالندگی اقتصاد کشور می‌گذارند، حمایت جدی شود.

براساس این گزارش، رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این جلسه، گزارشی مبسوط از بررسی وضعیت مناطق سیل زده ارائه کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: قوه قضاییه ، دادگاه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۰ ۰۶ فروردين ۱۳۹۸
فعلا كه به جاي اينكه دلارا رو بدن به توليد كننده ها دارن تو بازار ميفروشن كه عمده اش هم دلالا ميخرن
ناشناس
۰۷:۱۳ ۰۶ فروردين ۱۳۹۸
زنده باد رئيسي كه با كمال شجاعت اعلام كرد دولت و مردم مديون و دست بوس سرمايه گذاران و كارآفرينانن
ناشناس
۰۱:۴۸ ۰۶ فروردين ۱۳۹۸
متاسفانه نزول و ربا و سود بانکی فقط و فقط در حوزه داخلی بانک هزینه میشه از قبیل ساختمان های لوکس بانک و امکانات رفاهی کارکنان بانک و حقوق بالا و تسهیلات بدون سود و بلاعوض کارکنان بانک و خیلی امتیازهای تبعیض آمیز دیگر.مثلا هیچوقت سود بانکی وام 40 میلیونی من که 20 میلیونه هیچ گاه وارد چرخه اقتصاد نمیشه
احمد
۰۱:۳۹ ۰۶ فروردين ۱۳۹۸
تا کی باید دربند این دو شرکت ایران و سایپا مطمن باشیم دو تا خودرو ساز خون مردم رو توی شیشه کردند قیمت هاشونو ازاد کنین بزارین رقابت کنن بزارین با خودرو های خارجی رقابت کنن بینم کی پراید میخره یا ایران خودرو چند میفروشه فقط مونتاژ میکنن به بهانه تولید ملی جنس چینی میارن مونتاژ میکنن حمایت از کدوم تولید خودمونم میتونیم از چین بیاریم نیازی به زحمت کشیدن سایپا و ایرانخودرو نیست فقط تعرفه ها رو بردارین و اجازه سفارش خودرو رو ازاد کنید
ناشناس
۲۳:۰۴ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
جناب ریسی به موضوع سیل ورود پیدا کنید قضا و قدر بر این است تا بدین طریق افرادی که تاکنون برای اعمال قبلی محاکمه نشداند الان با اشد مجازات مواجه شوند . باور کنید ظرف دو ماه قوه قضاییه تمام گرانیهارابه حالت اول برگرداند.
ناشناس
۲۳:۰۴ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
جناب ریسی عشقه
ناشناس
۲۲:۲۵ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
سید جان یک قسمت بزرگ از ریشه اختلاسگران و رانتخواران درون دو شرکت ایرانخودرو و سایپا هست که خون ملت رو در شبشه کردن که اکثر شکایات هم از این دو شرکت هست
Majid
۲۱:۴۹ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
انشاالله که با آمدن آقای رئیسی قوه قضائیه استقلال خودش را به دست آورد وبا قدرت با دانه درشتها واقازادها که دراین چند سال به کشور و ملت ظلم کرده و جیب خود واطرافیانشان را از حق ملت پر کردن با شدت بیشتر برخورد کند وحق ملت مظلوم را از حلقومشان بیرون بکشد
ناشناس
۱۹:۴۴ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
قوه ی قضائیه با گران فروشان برخوردجدی داشته باشد امان از گرانی مردم خیلی دچارسختی شده اند واکثراقلام روزبه روزگران می شود
سید هادی
۱۹:۰۸ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
ماشاءالله به آقای رئیسی.ان شاء الله خدا تو همه کارها کمکتون کنه
ناشناس
۱۸:۳۸ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
تا وقتی سود بانکی به صورت کامل قطع نشه و نرخ ارز و طلا توی ی قیمت برای همیشه ثابت نشه اقتصاد پیشرفت نمیکنه.
کاظم پور
۰۸:۴۴ ۰۶ فروردين ۱۳۹۸
و سود به سپرده به صفر نرسد
امیدی به اصلاح نخواهد
ناشناس
۱۸:۱۵ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
چرا فيلماي آقاي رئيسي كم ميذارين
مردم كنجكاون و ميخوان طرز حرف زدن و طرز برخوردشون با مشكلات رو ببينن
ناشناس
۱۶:۵۵ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
اول معاون و داد ستان ها را عوض کن ببینیم چی میشه
ناشناس
۱۷:۵۰ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
چشم دیگه چی
ناشناس
۱۹:۱۱ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
انشالله
ناشناس
۱۹:۱۷ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
در زمان لاریجانی برخورد با دانه درشت ها خوب بود
ناشناس
۰۸:۴۳ ۰۶ فروردين ۱۳۹۸
کدام برخورد میگی ؟