آناهید کارشناس تغذیه شهرستان مهاباد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،گفت: با توجه به فصل رویش قارچهای وحشی در طبیعت، مصرف قارچها محلی و طبیعی احتمال مسمومیتهای شدید را میتواند به همراه داشته باشد، لذا ضروری است شهروندان نکات ذیل را رعایت کنند.
وی افزود: پختن، آب پز یا کباب کردن قارچهای وحشی موجود در طبیعت سمی بودن آنها را از بین نمیبرد.
وی ادامه داد: برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کنیم.
کارشناس تغذیه گفت: به قارچهای وحشی نا آشنا دست نزنید، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست نیز وجود دارد، در صورت مسمومیت فرد مسموم شده را هر چه سریعتر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل کنید.
انتهای پیام / س خ