سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛

پیشنهاد افزایش پوشش طرح «ایران مهارت» در سال تحصیلی آینده

سرپرست آموزش متوسطه با اشاره با آسیب شناسی طرح ایران مهارت از پیشنهاد پوشش ۲۰ درصدی این طرح برای سال آینده خبر داد.

عبدالرسول عمادی سرپرست آموزش متوسطه وزارت و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اجرای طرح ایران مهارت در سال تحصیلی آینده اظهار کرد: طرح ایران مهارت فعلا در مدارس متوسطه اول اجرا می‌شود و امسال اجرای این طرح را به تمام استان‌های کشور تعمیم دادیم و این در حالی است که سال گذشته فقط ۸ استان و حدود ۱۰ درصد مدارس به طور آزمایشی این طرح را اجرا می‌کردند.

وی ادامه داد: تمامی مدارس خاص تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند و در حال ارزیابی شرایط هستیم تا بازخورد حاصل از این طرح را دریافت کنیم و پس از آن سه پایه متوسطه اول به طور متوازن تحت پوشش این طرح قرار گیرند.

سرپرست آموزش متوسطه وزارت و پرورش بیان کرد: اخیرا در گزارش استان‌ها مشاهده کردیم که تمرکز در یکی از پایه‌های تحصیلی بوده است در حالی که باید تمام پایه‌ها از این فرصت بهره‌مند شوند.

عمادی با اشاره به اینکه چهار نوع قرارداد برای طرح ایران مهارت وجود دارد، گفت: مدارس به اقتضای شرایط خود هر کدام از این قرارداد‌ها باید اجرایی شود و اکنون در حال آسیب شناسی شرایط هستیم تا بتوانیم درصد پوشش این طرح را برای سال آینده افزایش دهیم.

وی از پیشنهاد پوشش ۲۰ درصدی طرح ایران مهارت در مدارس متوسطه اول برای سال تحصیلی آینده خبر داد و اظهار کرد: اما این پیشنهاد هنوز نهایی نشده است و در حال بررسی شرایط هستیم و چنانچه در آسیب‌شناسی‌ها به این نتیجه برسیم که نیازمند کیفیت‌بخشی به طرح هستیم کار را برای سال تحصیلی آینده بر مبنای توسعه کیفی پیش می‌بریم، اما اگر این آمادگی وجود داشت سال اینده ۲۰ درصد دانش آموزان تحت پوشش قرار می‌گیرند.

تفاوت طرح ایران مهارت و بوم

سرپرست آموزش متوسطه وزارت و پرورش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اجرای طرح ایران مهارت و بوم با یکدیگر موازی‌کاری محسوب می‌شوند یا خیر، تصریح کرد: این ۲ طرح موازی کاری نیست و در جهت تعمیق مهارت‌آموزی انجام می‌شود.

عمادی بیان کرد: برنامه ویژه مدرسه (بوم) صرفا مهارت‌آموزی نیست و بنابر اقتضای شرایط مدرسه کاملا در اختیار مدرسه قرار دارد و ممکن است هر نوع آموزشی در دو ساعت در نظر گرفته شده ارائه شود، اما در ایران مهارت دانش آموزان تا ۳-۴ شغل آشنا شوند تا وقتی وارد متوسطه دوم شدند برای انتخاب رشته با چشم باز اقدام کنند.

وی درباره تامین هزینه‌های ایران مهارت اظهار کرد: تامین هزینه‌های ایران مهارت برعهده اولیا دانش‌آموزان است البته تعرفه اندکی دارد و خانواده‌ها امکان پرداخت دارند البته اعتبار دولتی در نظر گرفته‌ایم تا در مناطق محروم ۵۰ درصد هزینه‌ها برعهده دولت باشد.

سرپرست آموزش متوسطه وزارت و پرورش افزود: تعیین حق الزحمه آموزش بر اساس توافق میان ادارات کل فنی و حرفه‌ای و آموزش و پرورش است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.