سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امام موسی صدر:

اسلام راستین در زینب (س) مجسم می‌شود

زینب پیش روی ماست، حسین پیش روی ماست، ما باید یاریگر آنان باشیم، ما باید زینب و حسین را در راه تحقق اهدافشان یاری کنیم.    

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آن چه در ادامه خواهید خواند،سخنرانی امام موسی صدر در باشگاه فرهنگی امام صادق شهر صور است که در جمع بانوان ایراد شده است. شما زنان باید دائماً زینب را در پیش چشم داشته باشید. او سرور و رهبر و اسوۀ زندگی شماست و اوست که حق را به شما می‌آموزد. آنکه به شما می‌گوید اسلام گوشه گیری و فرار است، حرف نادرست می‌زند.


بیشتربخوانید : حضرت زینب (س) اسوه صبر و استقامت


اسلام راستین در زینب مجسم می‌شود: زینب را در دارالاماره ببینید، در برابر یزید ببینید، در جنگ ببینید. این است زن مؤمن، این است زن مسلمان باب ایمان در برابر شما مفتوح است. هر کدام از شما می‌تواند زنی مؤمن و صالح باشد. اما چگونه می‌توانیم مؤمن شویم؟ آن هنگام که گناهان کوچک را ترک می‌کنیم و آن هنگام که وقتمان را عملاً در راه تقویت ایمان به کار می‌گیریم.

اکنون ما در ۲۴ ساعت چه می‌کنیم؟ آیا برنامۀ روزانۀ خود را ملاحظه کرده اید؟ چگونه آن را سپری می‌کنیم؟ چند ساعت را صرف شکممان و خودمان می‌کنیم؟ چند ساعت را در راه تقویت ایمانمان صرف می‌کنیم؟ مشکل اینجاست. ما باید آماده شویم. زینب پیش روی ماست. حسین پیش روی ماست. ما باید یاریگر آنان باشیم.

ما باید زینب و حسین را در راه تحقق اهدافشان یاری کنیم. پیشنهادی به شما می‌کنم. اگر حسین برای دین کشته شد و دین و آموزه‌های دینی اکنون در پیش ماست، هر کدام از ما، چه بزرگ و چه کوچک، می‌تواند در تحقق هدف دینی حسین و زینب را یاری کند. اگر کسی نماز نمی‌گزارد، برای اکرام حسین و زینب نماز بخواند. من قول می‌دهم که نام او در فهرست یاری کنندگان و همراهان حسین و زینب درج می‌شود.

اگر کسی غیبت می‌کند و برای تکریم حسین این کار را ترک کند، حسین او را در شمار یاران و سپاهش می‌گذارد. اگر کسی وجدان مریضی دارد و آن را پاک می‌گرداند، اگر کسی با بستگانش اختلافی دارد و آن را رفع می‌کند، اگر کسی به همسایه اش کمکی کند، اگر کسی مشکلی دارد و آن را حل کند، اگر کسی فرزندش را نیکو تربیت کند، اگر کسی در لباس و زندگی و زبان و نماز و خانه اش نقصی دارد و آن را برطرف کند، این شخص از جملۀ یاران حسین و یاران زینب است؛ و از خداوند می‌خواهیم که اینگونه باشیم.‌ 

ای دختران زینب، شما زینب را محبوب می‌دارید. شما با قلب و رگ و خون خود با زینب پیوند دارید؛ و هرکدام از شما مدعی است که با هرچه در توان دارد آمادۀ دفاع از زینب است؛ بر این اساس یاری زینب، امروز، یاری او برای تحقق اهدافش و یاری او در استمرار اعمالش و یاری او در حقایق دینی و اموری است که او و حسین برای آن‌ها به پاخاستند.

منبع: میزان

  انتهای پیام/

امام موسی صدر: اگر کسی نماز نمی‌گزارد، برای اکرام حسین و زینب نماز بخواند/اسلام راستین در زینب مجسم است

برچسب ها: ائمه اطهار ، خواندنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۳۸ ۱۴ بهمن ۱۴۰۲
قران بطور تدریجی و براساس شرایط زمان و مکان و عمدتا کلی و با شان نزول بیان شده و نیاز به تفسیر دارد. در شرایط کنونی که متفاوت از گذشته و نیاز به تفسیر نوین توسط معصوم مرتبط با عالم وحی دارد، اما حضور معصوم ممکن نیست، و هر خودباور خودشیفته حق پنداری با تفسیر به رای، افکار منحرف خود را بنام عالم دینی بر مردم تحمیل میکند، تنوع برداشت سبب ظهور مکتبهای افراطی و متعادل و محتاط و بحران در جامعه مسلمان میشود. اسیبی که افراطگرایان به مردم میزنند، هیچ گروهی نمیزند. افراطگرایان عملا در نقش پیامبر و حتی خدا ظاهر میشوند و با پررنگ کردن برخی احکام و کمرنگ یا بیرنگ کردن برخی دیگر، دین را به ابزار قدرت و فلاکت جامعه تبدیل میکنند. با اینکه امامان حسن و حسین هردو معصوم اند اما حسن بدلیل تعادلگرایی و تنفر از قدرت طلبی متکی بر جنگ و خونریزی، مغضوب و مقتول تندروهای حکومت طلب واقع شد. برای روشن شدن مردم که کدامیک برحق اند، هیچ واکنشی از سوی خدا صورت نگرفت، و عملا دین پس از پیامبر کاملا بی صاحب، و هر مدعی علم انرا بردوش گرفته و به حقوق و حیات دگراندیشان و دگرکیشان میتازد. مسلمانی زمانی کسل کننده شد که اسلام گسترش و لذت غارت کاروانها و تجاوز به زنان اسیر کم شد. اکنون با وجود امثال طالبان و داعش، اسلام خطرناکترین ابزار تهدید بشریت است، و هرگز موجب نجات و سعادت جامعه نخواهد شد. حکومت دینی در قدرت مطلق و حکم باختیار که ناتوان از ساختن دنیای مردم است، با تصرف کشور و ثروتهای ملی و محروم کردن مردم از سهم درامدهای دولت، در جهت حفظ و گسترش قدرت ضدمردمی، رسالت خود را در جلوگیری مردم از ارتکاب گناه میداند کاری که بر عهده افراد عالم و صالح جامعه بشکل موثر است نه حکومت با محرومیت و جریمه و تهدید و قتل. زیرکانه ترین شکل حفظ حکومت، مردمی کردن انست که عملا اقشار مختلف مردم، جزئی از حکومت و حافظ ان در منافع متقابل اند و در هیچ بحران اجتماعی نیاز به حضور نیروهای نظامی نخواهد بود و سیاست مردم خودجوش انقلابی علیه مردم معترض به ظلم و فساد، وجهه حکومت را خدشه دار نخواهد کرد. اگر ما از اسلام راستین اگاه بودیم، هرگز انقلاب نمیکردیم و یا حکومت دینی نمیخواستیم.