سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خنکای خور کجاست + عکس

در مطلب زیر می‌خواهیم شما را با روستا و آبشار خور آشنا کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  روستای خور یکی از خوش آب‌وهواترین روستا‌های البرز است که اگر در تهران و کرج هستید، می‌تواند گزینه خوبی برای سفری یک روزه برایتان باشد. گرچه می‌توانید در این روستا چند شبی بمانید و از هوای خوب و منظره دلپذیرش لذت ببرید.


بیشتربخوانید: تصاویر دیدنی از سازه‌های آبی شوشتر


 بهار فصل معتدلی است؛ نه هنوز گرمای تابستان آمده و نه سرمای زمستان کاملا از بین رفته. برای کسانی که در این فصل به تهران یا کرج آمده‌اند، پیشنهاد سفر به یک منطقه خنک و خوش آب‌وهوا می‌تواند گزینه خوبی برای استراحت باشد. «خور» پیشنهاد ما برای آن‌هاست. روستایی در نزدیکی شهر کرج که در مسیر جاده چالوس قرار دارد. روستایی با طبیعتی بی‌نظیر و فراموش‌نشدنی با پیست اسکی مجهزی برای تفریحات زمستانی و آبشار بلند و زیبایی برای مسافران بهار و تابستان. سفر به خور خنک، سفری به دل طبیعت است؛ منطقه‌ای کوهستانی، خوش آب‌وهوا و دیدنی. خور روستایی است کوهستانی با دره‌های سرسبز و باغ‌های زیبا و آبشاری بلند که از دل کوه بیرون آمده. روستایی قدیمی در استان البرز و در مسیر جاده چالوس که در ۱۷ کیلومتری شهر کرج قرار گرفته است.

چطور برسیم؟

مسیر روستای خور در فرعی‌های جاده چالوس است. مسیری پرپیچ‌وخم که باید مراقب باشید راه اصلی را گم نکنید.

پس از طی حدود ۲۰ کیلومتر از جاده چالوس و پس از گذشتن از آدران و (قبل از سد کرج)، به خروجی خوزنکلاه می‌رسید. با دیدن تابلوی آن، به سمت راست بپیچید تا چند صد متر جلوتر به یک دوراه برسید. مسیر سمت راست را انتخاب کنید که آسفالته است و پرپیچ و خم، و با شیب زیاد. پس از گذشتن از چند روستای دیگر مانند سر زیارت به روستای خور می‌رسید.

چطور بگردیم؟

آبشار خور: مشهورترین دیدنی این روستا، آبشار خور است که در ۲ کیلومتری روستاست. برای رسیدن به آبشار جاده‌ای بسیار زیبا را پیش‌رو دارید که می‌توانید با یک پیاده‌روی حدود یک‌ساعته هم به آن برسید. در مسیر رسیدن به این آبشار از میان درختان و باغ‌ها می‌گذرید و در مسیر، دورنمای آبشار را هم می‌بینید. با طی این مسیر تا زیر آبشار می‌رسید. ارتفاع آبشار خور حدود ۵۰ متر است و از دل صخره‌ای بیرون آمده است. برای همین هم پس از رسیدن به آن، با منظره‌ای شگفت انگیز مواجه می‌شوید. این آبشار در محیطی سرسبز و باصفا درجاده چالوس و در میان کوه‌های سر به فلک کشیده خور جا خوش کرده است.

پیست اسکی خور: پیست اسکی این منطقه حدود ۲۸۰۰ تا ۳۰۰۰ متر ارتفاع دارد. این پیست در استان البرز و در نزدیکی سد امیرکبیر (سد کرج) است و کنار روستای خور قرار دارد.

قله گندم چال: کوهنورد‌ها با این قله آشنا هستند. این قله (پهنه سار یا پشته بند) از دیدنی‌های طبیعی روستای خور هم هست و عموم هم به آن‌جا می‌روند. ارتفاع این قله ۳۶۰۰ متر است و در بین جاده چالوس و جاده سولقان قرار گرفته.

اقامت:

سفر به خور می‌تواند سفری یک روزه از کرج باشد و برای اقامت دوباره به کرج برگردید. اگر می‌خواهید شب را در روستا بمانید در روز‌های نوروز برخی روستاییان خانه خود را اجاره می‌دهند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

سفر به خنکای خور

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
م
۲۳:۱۶ ۰۹ فروردين ۱۳۹۸
با تشكر از راهنمايى باشگاه خبرنگاران من با خانواده رفتم و ديروز برگشتم خوب بود خوش گذشت
مسافر
۱۲:۱۱ ۰۳ فروردين ۱۳۹۸
من نرفته !!! خسته شدم و از نيمه راه بر گشتم !!! فكركردم اگر بلايى سرم بياد خواهند گفت اخر اونجا چه كار ميكردى ؟ وصف و زيبايى اين مكان ر انطوريكه شرح داديد قبول ميكنم ولى اين جور جا ها بايد تور هاى گردشگرى دو روزه سه روزه مطمئن با سرويس هاى كنترل شده تضمينى از غذا و مكان و پيش بينى حوادث احتمالى تحت نظارت وزارت ارشاد وجود داشته باشد. با خانواده انهم با پرايد و باربند و ...... مصيبت بار است