سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برای سفر چند روزه با ماشین شخصی چه وسایلی لازم است؟

با آگاهی از اصول و قواعد هر کاری بدون شک آن فعالیت را بسیار بهتر و موفق‌تر می‌توانید به انجام برسانید، در این مطلب قصد داریم وسائل مورد نیاز برای یک سفر چند روزه کمپینگ را به شما معرفی کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قصد دارید عید امسال با ماشین شخصی خود به سفر کمپینگ بروید؟ خب در وهله اول باید بدانید که به چه وسایلی نیاز دارید و چگونه می‌توانید در هزینه‌های سفر صرفه‌جویی کنید. 


بیشتربخوانید: ترفند‌های کاربردی و ساده برای بستن چمدان سفر


ما قصد داریم در این مسیر به شما کمک کنیم. برای این منظور تا انتهای مطلب همراهمان باشید.

چادر مسافرتی

هنگام سفر با ماشین شخصی خوب است که چادر مسافرتی همراه خود داشته باشید. مزیت چادر این است که حتی اگر قصد نداشتید شب را در چادر اقامت کنید، در طول روز که از رانندگی در مسیرهای طولانی خسته شده‌اید می‌توانید در یک فضای مناسب توقف کنید و چند ساعتی را در چادر بخوابید، غذا بخورید و وقتی خستگی‌تان در رفت به راهتان ادامه دهید.

چادر مسافرتی برای اقامت در کنار دریا، جنگل یا کویر هم گزینه بسیار مناسبی است.

هنگام خرید چادر مسافرتی به یاد داشته باشید كه ظرفیت هر چادر نسبت به فضای كف آن در نظر گرفته می‌شود و برای خوابیدن هر نفر با كیسه خواب استاندارد در نظر گرفته شده و هرگز مثل اتاق خواب فضای اضافی نخواهید داشت. اگر روی چادر نوشته مناسب چهار نفر، مطمئن باشید برای دو نفر بیشتر گنجایش ندارد. پس هنگام خرید به این نکته توجه ویژه داشته باشید.

به خاطر داشته باشید كه تفاوت بسیار زیادی بین چادرهای خانوادگی برای سفرهای تفریحی تابستانی شما و چادرهای حرفه‌ای برای كوهنوردی یا دیگر مصارف وجود دارد كه یكی از آنها ارتفاع داخل این چادرهاست. در واقع چادرهای خانوادگی خانه‌ای كوچك و سیار هستند كه وظیفه حفظ خانواده در یك سفر تابستانی بر عهده آنهاست و نیاز به امكانات ویژه‌ای در این نوع چادرها نیست.

با كمی دوراندیشی هنگام خرید چادر مورد نیازتان به وزن خالص آن كاملا توجه داشته باشید. معمولا وزن خالص چادر روی بسته‌بندی آن چاپ شده كه با توجه به آن می‌توانید از دردسر بزرگی در آینده جلوگیری كنید، چون گاهی وزن چادر باعث انصراف شما از ادامه سفر می‌شود.

فضای داخل صندوق عقب اتومبیل یا باربند آن همیشه جای نگرانی شما هنگام سفرهای خانوادگی بوده و هست چون در این گونه سفرها كه قصد استفاده از چادر را دارید مجبورید مقداری از فضای داخل صندوق یا باربند اتومبیل را به چادر سفر خودتان اختصاص دهید، بنابراین باید متناسب‌ترین چادر را هنگام خرید انتخاب كنید تا در آن دچار مشكل كمبود جا نشوید، اما چادرهای امروزی كمتر این مشكل را برای صاحبانشان ایجاد می‌كنند.

تعداد و اندازه پنجره‌های چادرهای سفری یكی از مهم‌ترین امتیازات چادرهای خانوادگی است. بنابراین به تعداد و اندازه این قسمت از چادر سفری خودتان توجه ویژه داشته باشید، تا هم نور كافی و هم تهویه مناسب هوای چادر، موجبات آسایش شما را فراهم می‌كند.

زیرانداز

یکی از ملزومات سفرهای جاده‌ای، همراه داشتن زیرانداز است. با توجه به تعداد خانواده، زیرانداز مناسب انتخاب و خریداری کنید. البته باید به مقاصدی که قصد اطراق کردن در آنها را دارید هم توجه کنید. زیراندازهای مناسب ساحل با زیر اندازهای جنگل و همچنین زیر انداز کوهستان متفاوت است. به طور مثال، زیرانداز کوهستان سبک و قابل حمل است همچنین اسفنج‌هایی دارد که نشستن روی ان روی صخره‌های سنگی را برای فرد آسان کنند. به راحتی قابل جمع شدن هستند و در کوله‌پشتی هم جا می‌شوند.

اما زیرانداز خانوادگی بایدبزرگ و ضدآب باشد.

سبد یا جعبه بزرگ

برای مسافرت کمپینگ با ماشین اول از همه به یک سبد یا جعبه بزرگ نیز دارید تا همه وسایل و تجهیزات را در آن قرار دهید. مزیت این جعبه در این است که همه وسایل به صورت کاملا منظم در کنار هم چیده می‌شوند و هر بار به وسیله‌ای نیاز داشته باشید می‌توانید به راحتی آن را بیابید.

کیسه خواب / پتو و بالش سفری

کیسه خواب برای افرادی لازم است که قصد دارند شب‌ها را در چادر به صبح برسانند. البته اگر نمی‌خواهید برای خرید کیسه خواب که قیمت ارزانی هم ندارند، هزینه کنید می‌توانید از پتوها و بالش‌های سفری که کوچک، نازک و قابل حمل هستند نیز استفاده کنید. فقط به ظرفیت صندق عقب ماشین خود توجه داشته باشید.

هنگام انتخاب و خرید کیسه خواب باید به میزان تحمل دمای آن، شکل کیسه خواب و مواد داخلی آن توجه داشته باشید.

متداول‌ترین نوع کیسه‌خواب‌ها معمولا مستطیل هستند و این نوع کیسه‌خواب برای کمپ‌زدن نیز مناسب هستند؛ زیرا فضای نسبتا زیادی دارند و کاملا راحت هستند. کیسه‌خواب‌های تابستانی تا دمای منفی ۱، کیسه‌خواب‌های سه فصل از دمای منفی ۱ تا دمایی در حدود منفی ۹٫۵ درجه و کیسه‌‌خواب‌های زمستانی تا دمایی در حدود منفی ۹٫۵ درجه و کمتر از شما در برابر سرما محافظت می‌کنند.

آب

بهتر است پیش از اینکه دل به جاد بسپارید، دست کم یک باکس ۶ تایی آب معدنی در ماشین داشته باشید تا در صورت رسیدن به مقصد اگر فروشگاهی در دسترس نبود برای رفع تشنگی، تهیه چای یا قهوه مشکلی نداشته باشید.

غذا / میوه / تنقلات سالم

برای سفرهای جاده‌ای ارزان‌قیمت با ماشین شخصی می‌توانید کنسروهای مختلفی خریداری کنید، آنها را در خانه ۲۰ دقیقه بجوشانید و همراهتان بردارید تا در طول راه برای صرفه‌جویی از این غذاهای آماده تغذیه کنید. میوه و تنقلات سالم هم از دیگر گزینه‌هایی است که بهتر است از خانه همراه خود بردارید. البته میوه را برای زمان طولانی نمی‌توان نگهداری کرد. اما به اندازه حداقل دو روز خود داشته باشید.

وسایل پخت‌وپز و گاز سفر

وقتی در دل جنگل چادر زده‌اید و قصد دارید شب را به صبح برسانید، حتما به وسیله‌ای برای پخت و پز نیاز خواهید داشت. هر روز و هر شب که نمی‌توانید روی منقل کباب درست کنید. به همین خاطر لازم است یک اجاق گاز سفری کوچک و جمع‌جور به همراه کپسول گاز همراه خود داشته باشید. قابلمه، تابه، کتری، قاشق و چنگال، چاقو، کبریت، لیوان، استکان، روغن، قهوه، چای، قند، سفره، دستمال و اسکاچ و مایع ظرفشویی از جمله وسایلی هستند که باید در سفرهای کمپینگ همراه خود داشته باشید.

برای اینکه موادی همچون روغن یا شوینده‌ها فضای زیادی اشغال نکنند، می‌توانید آنها را در قوطی‌های کوچک دارو که خالی شده‌اند بریزید. یا اگر مسافرتتان طولانی است، همان ظرف‌های اصلی خودشان را همراه داشته باشید.

چراغ قوه / منبع نور سیار

از جمله وسایل موردنیاز برای کمپینگ همراه داشتن چراغ قوه است. حتما به غیر از موبایل خود یک چراغ قوه اضافه هم همراه داشته باشید تا از باتری موبایل استفاده نکنید.

جعبه کمک‌های اولیه / نخ و سوزن

حادثه خبر نمی‌کند، پس لازم است یک جعبه کمک‌های اولیه مخصوص ماشین خریداری کنید که همیشه همراهتان باشد. بسته‌های سفری نخ و سوزن هم در اغلب فروشگاه‌ها موجودند که می‌توانید خریداری کنید.

وسایل بهداشتی و داروهای ضروری

مسواک، خمیردندان، شامپو، صابون (مایع یا جامد)، دستمال کاغذی، دستمال توالت، دستمال مرطوب، ژل ضدعفونی کننده، ضدآفتاب، کرم‌های ضد نیش پشه، قرص مسکن، قرص معده، قرص سرماخوردگی، قرص ضدتهوع، داروهای شخصی و حوله را حتما همراه خود داشته باشید.

صندلی تاشو

این صندلی جزو ملزومات ضروری نیست اما اگر داشته باشید بسیار بهتر است زیرا مجبور نیستید سرمای زمین‌های خیس (مخصوصا در بهار) را تحمل کنید. صندلی‌های تاشو با قیمت‌های مناسبی در بازار موجود هستند.

فلاسک چای و آب

برای اینکه در طول سفر جاده‌ای با ماشین شخصی، همیشه آب سرد و آب جوش در اختیار داشته باشید بهتر است فلاسک چای و فلاسک مخصوص آب به همراه داشته باشید.

پول نقد

در طول سفرهای کمپینگ حتما پول نقد در کیف داشته باشید تا در صورتی که به عابربانک دسترسی نداشتید برای خرید وسایل ضروری با مشکل مواجه نشوید.

در آخر توصیه ما این است که همه وسایل، تجهیزات و امکانات را در اندازه‌های کوچک، فشرده و سفری انتخاب کنید تا جای زیادی در ماشین اشغال نکنند و دسترسی راحتی داشته باشند.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

وسایل مورد نیاز برای سفر کمپینگ با ماشین شخصی

برچسب ها: دانستنی ها ، خواندنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
زهرا
۱۷:۴۷ ۰۲ مرداد ۱۳۹۸
عااااااااالی بود.
فاطمه
۰۸:۴۰ ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
ترفند جالب بود مرسی.ازاین برنامه