سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

افزایش قیمت مرغ به مرز ۲۰ هزار تومان صحت ندارد/ ثبات قیمت ماهی در ۲ ماه اخیر

یوسف خانی افزایش قیمت مرغ به مرز ۲۰ هزار تومان را تکذیب کرد و گفت: مطرح کردن چنین اظهاراتی قصد در بر هم زدن نظم بازار را دارد.

مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از ثبات قیمت ماهی در ۲ ماه گذشته خبر داد و گفت: علی رغم ازدیاد تقاضا در روز‌های پایانی سال، قیمت ماهی به سبب شرایط مساعد عرضه نوسانی نخواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه ماهی شب عید وجود ندارد، افزود: با توجه به وضعیت مساعد تولید و کاهش قدرت خرید خانوار پیش بینی می‌شود که روند کنونی قیمت در بازار ادامه یابد.

کمبودی در عرضه مرغ گرم با نرخ مصوب در میادین میوه و تره بار نیست

یوسف خانی در بخش دیگر سخنان خود از عرضه مناسب مرغ تنظیم بازار در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو مرغ با نرخ مصوب ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود و کمبودی در عرضه مرغ گرم با نرخ مصوب نیست.


بیشتر بخوانید: نوسان ۱۰ درصدی قیمت ماهی در بازار شب عید طبیعی است/ اختلاف ۷۰ درصدی قیمت ماهی از مزرعه تا سفره


رئیس اتحادیه پرنده و ماهی با اشاره به اینکه سهمیه توزیع مرغ گرم با نرخ مصوب در اصناف قطع شده است، بیان کرد: پشتیبانی امور دام باید در این زمینه پاسخگو باشد که دلیل قطع سهمیه اصناف چیست؟ چرا که این امر ممکن است صف‌های طولانی در میادین میوه و تره بار ایجاد کند.

وی کمبود عرضه و جوجه ریزی را عامل اصلی کاهش تولید و نوسان قیمت مرغ در ماه‌های اخیر در بازار اعلام کرد.

این مقام مسئول افزایش قیمت مرغ به مرز ۲۰ هزار تومان در ایام عید را تکذیب کرد و گفت: این نرخ به هیچ عنوان مورد تایید نیست و نمی‌دانم چرا برخی افراد با مطرح کردن چنین اظهاراتی قصد در برهم زدن نظم بازار دارند.

یوسف خانی در ادامه افزود: برای سال آینده پیش بینی شده است که قیمت هر کیلو مرغ در خرده فروشی‌ها به ۱۲ هزار تومان کاهش یابد.

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی در پایان با اشاره به اینکه آشفتگی بازار نهاده‌های دامی همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: با وجود افزایش هزینه‌های تولید و نرخ کنونی نهاده‌های دامی، وزیر جهاد کشاورزی معتقد است که مرغ زنده نباید با نرخ بالاتر از ۷ هزار و ۷۰۰ و مرغ آماده به طبخ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه شود، درحالیکه مرغداران چنین نرخ‌هایی را قبول ندارند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.