قاسمی گفت: با توجه به آنکه میزان تولید آبزیان نسبت به مدت مشابه سال قبل تفاوتی نداشته است، از این رو کمبودی در توزیع ماهی شب عید نداریم.
وی با اشاره به اینکه گرانی ماهی ارتباطی به میزان تولید ندارد، افزود: قیمت ماهی به سبب سیستم دلال بازی و عوامل واسطه در بازار با نوساناتی روبرو شده است که این امر زیان تولید کننده و مصرف کننده را در بر دارد.
قاسمی نرخ فروش هر کیلو قزل آلا سر مزرعه را ۲۰ تا ۲۲ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که با نرخ ۳۷ تا ۴۰ هزار تومان در بازار عرضه میشود که این گران فروشی هیچ ارتباطی به تولید کننده ندارد و تنها سود آن به جیب دلالان و سیستم عرضه ناسالم میرود.
بیشتر بخوانید: آخرین جزییات بازار اقلام اساسی در ایام پایانی سال/ آیا قیمت گوشت، مرغ و آجیل کاهش مییابد؟
این مقام مسئول ادامه داد: تا زمانی که سازمان شیلات، سازمان دامپزشکی و سایر دستگاههای ذی ربط بر بازار نظارت کافی را نداشته باشند، شاهد فاصله چشمگیر قیمت از مزرعه تا خرده فروشی خواهیم بود.
به گفته وی، با توجه به ازدیاد تقاضا برای خرید ماهی در روزهای پایانی اسفند، افزایش مجدد قیمت ناشی از سودجویی دلالان دور از انتظار نیست.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان اعمال نظارت بر بازار را تنها راه حل کنترل قیمت ماهی در بازار برشمرد و گفت: اتحادیه از سال آینده با ارائه راهکارهای قانونی و عرضه مستقیم در نظر دارد که از افزایش قیمت در بازار جلوگیری کند.
قاسمی در پایان تصریح کرد: در ماههای اخیر به سبب ایجاد برخی مشکلات در سیستم توزیع، قیمت گوشت به بالای ۱۰۰ هزار تومان رسید، که متأسفانه برخی افراد به اشتباه تصور میکنند که تولیدکنندگان قیمتها را افزایش دادند، در حالیکه این موضوع صحت ندارد و این امر در مورد بازار ماهی کاملا صادق است.
انتهای پیام/