وی اظهار کرد: از امروز هیچ پرداخت نقدی در این چهار آزاده راه انجام نمیشود و مسافران میتوانند از طریق بارگاههای الکترونیکی، اپلیکیشن و یا دستگاههای کارتخوان در مسیرهای آزادراهی عوارض خود را پرداخت کنند.
بیشتر بخوانید: اخذ الکترونیکی عوارض در چهار بزرگراه منتهی به تهران
میرشفیع تأکید کرد: هیچ تغییر قیمتی با الکترونیکی کردن عوارض آزادراهها انجام نمیشود و عوارض به همان قیمتهای سابق اخذ میشود، تنها مسافران دیگر به صورت نقدی عوارض خود را پرداخت نمیکنند.
معاون ساخت آزادراههای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور با اشاره به اینکه به دو صورت مسافران میتوانند عوارض خود را پرداخت کنند، گفت: یکی از این روشها از طریق نصب اپلیکیشن کیف پول در تلفن همراه است و روش دیگر استفاده از دستگاههای کارتخوان است که در مکانهای مختلف نصب شده و مسافران میتوانند با ورود پلاک خود عوارض را پرداخت کنند.
وی با اشاره به اینکه تا اطلاع ثانوی جریمههای عدم پرداخت عوارض با تأخیر انجام میشود، گفت: به دلیل آنکه برخی از مسافران هنوز با پرداخت عوارض الکترونیک آشنا نیستند و ممکن است صفهای طولانی در دستگاههای کارتخوان ایجاد شود، با هماهنگی پلیس راه جریمه عدم پرداخت عوارض با تاخیر اعمال میشود تا مسافران عوارض خود را پرداخت کنند.
میرشفیع گفت: مسافران در صورتیکه نتوانند همان ساعت یا همان روز عوارض را پرداخت کنند میتوانند فردای آن روز و یا ساعات دیگر پرداخت کنند.
معاون ساخت آزادراههای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور به مزیتهای الکترونیکی کردن عوارض اشاره کرد و گفت: عدم ایجاد صفهای طولانی در عوارضیها، صرفهجویی در سوخت و زمان از مهمترین مزایای الکترونیکی کردن عوارض است.
وی تصریح کرد: متأسفانه سالیانه حوادث بسیار ناگواری در پشت عوارضیها رخ میدهد که ما با الکترونیکی کردن عوارضیها مانع از افزایش کشتههای جادهها میشویم.
میرشفیع گفت: به تدریج تمام گیتهای عوارضیها برداشته میشود و از طریق این طرح سرمایهگذاران هم با خیال راحت میتوانند در آزادراهها سرمایهگذاری کنند.
انتهای پیام/