وی با بیان اینکه هرساله درراستای حضور بهینه در ایام تعطیلات در طرح امداد نوروزی از اواخر دی ماه اقدام به بازسازی لجستیک و توانمتد سازی نیروها میشود، ادامه داد: این اقدام در سراسر کشور انجام شده و اقلام امدادی به خوبی تزریق میشود.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور، افزود: طرح امداد نوروزی شامل قسمت امداد و نجات، سلامت و ایمنی است که از ۲۵ اسفند ماه امسال آغاز شده و تا ۱۷ فروردین ماه ۹۸ به مدت ۲۲ روز ادامه دارد.
وی، گفت: به دلیل بیشتر بودن تعطیلات نوروزی و افزایش حضور در طرح امداد نوروزی در راستای پاسخگویی بهتر به حوادث احتمالی و پاسخگویی به مسافران امکانات و نیروها ۳ درصد افزایش دارند.
پیوندی با اشاره به اقدامات انجام شده در بحث امداد و نجات نوروزی در کشور ابراز کرد: یک هزار و ۴۲۱ پایگاه ثابت، دائم و موقت در سراسر کشور پیشبینی شده که در این پایگاهها ۵ هزار و ۵۰۰ نفر امدادگر و نجاتگر و ۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه لجستیکی و امدادی خودرو شامل آمبولانس، خودور نجات، ترابری و مخابرات آماده ارائه خدمات هستند.
وی با بیان اینکه ۵۰۰ نفر در تیمهای واکنش سریع در مراکز استانها وظیفه رسیدگی به حوادث احتمالی را بر عهده دارند ادامه داد: درصدد هستیم و امیدواریم که هیچ حادثهای اتفاق ناگوار و حادثهای را شاهد نباشیم، اما با توجه به تعطیلات و مسافرت مردم برای استفاده از بهار طبیعت احتمال بروز حوادث وجود دارد که در تلشا هستیم با حضور به موقع و آمادگی کامل بتوانیم خدمت رسانی خوبی داشته باشیم.
رییس جمعیت هلال احمر کشور، تاکیدکرد: ارتقای فرهنگ ترافیکی در بین مردم اصلیترین راه برای کاهش تصادفات و تلفات است. وی، همچنین خاطر نشان کرد: در این راستا سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با ۱۲ هزار نفر در سطح کشور به صورت داوطلبانه در یک هزار و ۲۶۱ پست امدادی در مبادی ورودی و خروجی شهرها و مراکز پرتردد وظیفه ارتقای فرهنگ ترافیکی و آموزش را بر عهده دارند.
وی افزود: ایجاد فضای دوستدار کودک، خیمه نماز، تیمهای سحاب و کمپین بهرفت در راستای ارتقای فرهنگ ترافیکی پیشبینی شده تا بتوانیم از تلفات انسانی که خسارت بسیار زیادی برای مردم کشور ایجاد میکند، جلوگیری کنیم.
پیوندی بیان کرد: طرح امداد نوروزی در سطح تمامی استانها با هدف ایجاد ارتباط نزدیکتر با مردم، کمک و آموزش به آنها و در نهایت جلوگیری ازاز حوادث احتمالی اجرا میشود.
انتهای پیام/