سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عوارض مصرف بیش از حد شیرینی و آجیل

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: در ایام تعطیلات نوروز افراد عادی و به ویژه بیماران باید بیشتر مراقب مصرف مواد غذایی خود باشند.

محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در ایام تعطیلات عید نوروز سنت حسنه و زیبای دید و بازدید در بین مردم کشورمان انجام می‌شود و به‌صورت طبیعی مصرف شیرینی آجیل و میوه افزایش پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: همچنین در این ایام به دلیل تعطیلی مدارس و سازمان‌ها، تحرک افراد کاهش پیدا می‌کند و همین مسئله به بروز چاقی، افزایش وزن و ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر منجر خواهد شد.
 
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران بیان کرد: مصرف بیش از حد آجیل و شیرینی، به خصوص موادی که حاوی خامه هستند به‌دلیل شکر زیاد، به افزایش قند خون منجر شده، همچنین چربی بالای این مواد کالری بدن را افزایش خواهد داد،‌از این رو این نوع شیرینی‌ها برای افراد سالم و به خصوص بیماران دیابتی و افرادی که مبتلا به عارضه فشار خون هستند، بسیار مضر خواهد بود و مراعات نکردن در تغذیه مصرفی و پر‌خوری باعث تشدید بیماری‌ افراد خواهد شد.

وی افزود: افراد در مراسم دید و بازدید از مصرف مخلوط مواد غذایی مختلف و در هم خوری به شدت پرهیز کنید تا به سوء هاضمه و مشکلات دستگاه گوارشی مبتلا نشوند.

عزیزی گفت: تا جایی که می‌توانید دید و بازدید را به صورت پیاده انجام دهید تا به این بهانه در طول ایام تعطیلات عید نوروز کمی فعالیت فیزیکی انجام داده باشید.

انتهای پیام/

باید نبایدهای تغذیه‌ای نوروز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.