معاون خدمات شهری شهردار تهران با بیان اینکه امسال در ستاد بحران شهرداری اداراتی که همکاری میکردند فراخوان شدند، اظهار کرد: بخاطر چهارشنبه سوری از بعدازظهر روز سهشنبه همه ادارات موردنیاز در ستاد بحران مستقر میشوند و در فرماندهی ستاد آتش نشانی هم نیروی این سازمان آماده باش هستند.
وی با اشاره به برنامه ریزی برای کنترل ورودیهای شهر، گفت: برخی پارکها ممکن است اسکان موقت داشته باشند و لذا در پارکها خودروهای آتش نشانی مستقر میشوند.
یزدانی در ادامه به موضوع جمع آوری پسماند در آخرین روز سال پرداخت و گفت: کار اجرایی جمع آوری پسماند توسط مناطق انجام میشود و کارهای مربوط به سیاست گذاری را سازمان پسماند انجام خواهد داد.
معاون خدمات شهری شهردار تهران با بیان اینکه در ۳ روز پایان سال بین هزار تا هزار و ۴۰۰ تن زباله بیشتر داریم، اظهار کرد: در روزهای مختلف با پشتیبانی نیروهای جمع آوری پسماند که در سطح خیابانها مشخص شدهاند، خیابانها را تقسیم بندی میکنیم تا عملیات جمع آوری پسماند با سرعت بیشتری انجام شود.
وی با بیان اینکه ۱۷ هکتار از عملیات ایجاد فضای سبز در روستاها انجام شده است، گفت: در دربند ۴۲ هزار متر، در درکه ۱۹ هزار متر و در بوستان تندرستی هم ۱۵ هزار متر اضافه شده است.
یزدانی با بیان اینکه در بیشتر خیابانهای اصلی کار نورپردازی انجام شده است، گفت: مسئولیت جمع آوری کارگاههای عمرانی به ما واگذار شده و با سرعت تمام در حال پیشروی در این موضوع هستیم.
معاون خدمات شهری شهردار تهران در ادامه به خدمات سازمان بهشت زهرا پرداخت و گفت: در پنجشنبه و جمعه آخر سال ۲۵۰ نفر با لباسهای مخصوص مردم را در بهشت زهرا راهنمایی میکردند و ما هم برای سهولت تردد مردم علاوه بر خودروهای برقی، ونهایی را اجاره کردیم که شهروندان به راحتی تردد کنند.
وی با بیان اینکه سازمان میادین میوه و تره بار در ایام نزدیک به نوروز بیشتر محصولات خود را تا ۴۰ درصد تخفیف دادند، گفت: سهمیه تنظیم بازار ما در بخش محصولات پروتئینی و میوه بستگی به دولت دارد که هرچقدر دولت به ما سهمیه دهد ما هم آن را اداره میکنیم.
یزدانی با اشاره به اینکه در مقطعی در ۲ میلیون نقطه از شهر تهران زباله انداخته میشد، اظهار کرد: بعد از تعبیه مخازن پسماند ۶۳ هزار نقطه را برای این کار اختصاص دادیم و اگر قرار بر جمع آوری مخازن زباله باشد، این کار باید گام به گام انجام شود و مخازن زباله را باید به منازل مردم ببریم تا تفکیک زباله از مبدأ انجام شود.
معاون خدمات شهری شهردار تهران در پایان با اشاره به دستگاه زباله سوزی تهران، گفت: این دستگاهها در اختیار بخش خصوصی است و روزانه ۲۰۰ تن زباله را به برق تبدیل میکند.
انتهای پیام/