سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پورحاجت در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

دریافت مالیات از سازندگان بخش مسکن باید متوقف شود/ رکود گریبانگیر بازار مسکن

دبیر انجمن انبوه‌سازان کشور گفت: دریافت مالیات از سازندگان زمینه ساز کاهش میزان تولید مسکن می‌شود.

فرشید پورحاجت دبیر انجمن انبوه‌سازان کشور در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه پیش بینی بازار مسکن برای سال ۹۸ بسیار سخت و دشوار است گفت: به نظر می‌رسد که امسال، سالی سخت و پر زحمت به ویژه برای تولیدکنندگان باشد، زیرا که شرایط ساخت و ساز دچار تغییر و تحولات بسیار زیادی شده است.

وی گفت: متأسفانه طی ماه‌های گذشته هیچ اتفاق مثبتی برای کاهش هزینه‌های تولید، کاهش بروکراسی اداری و بهبود فضای کسب و کار انجام نشده است و همین امر باعث می‌شود که تولیدکنندگان سال بسیار سختی را پیش رو داشته باشند.

پور حاجت اظهار کرد: کارت اعتباری مصالح ساختمانی در چنین شرایط قابل اجرایی شدن نیست، زیرا که افزایش قیمت مصالح ساختمانی شرایط را برای تولیدکنندگان مسکن دشوار کرده است.


بیشتر بخوانید:اعلام آمادگی بنیاد مسکن برای احیای بافت‌های فرسوده شهری


دبیر انجمن انبوه‌سازان کشور توضیح داد: افزایش ۲۵ درصدی خدمات مهندسی و  دستمزد کارگران باعث شده که سال آینده بازار مسکن وارد رکود بیشتری شود.

پورحاجت اظهار کرد: در حوزه خدمات ساختمانی دستگاه‌های مختلف همکاری لازم را انجام نمی‌دهند و این امر باعث شده است که تولیدکنندگان انگیزه چندانی برای ساخت و ساز نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته دریافت مالیات از تولیدکنندگان باعث شده است که بخش مسکن فلج شود گفت: ایده‌های جدید وزیر راه و شهرسازی و عدم استقبال تولیدکنندگان در بخش خصوصی از بازار مسکن هیچکدام راهگشای ساخت و ساز مسکن نخواهد شد.

دبیر انجمن انبوه‌سازان کشور با اشاره به اینکه سال آینده باید مدیران وزارت راه وشهرسازی به فکر چاره باشند، تصریح کرد: تورم سنگین در سال آینده پیش روی حوزه تولید و عرضه مسکن خواهد بود بنابراین دولت باید راهکار‌های جدیدی را برای بهبود این اوضاع ارائه کند.

پورحاجت در پایان گفت: باید تسهیلات به بخش تولید مسکن اعطا شود تا انگیزه سازندگان برای افزایش تولید بیشتر شود  چرا که نتیجه آن کاهش قیمت مسکن خواهد بود.

انتهای پیام /

افزایش ۲۵ درصدی خدمات مهندسی و  دستمزد کارگران ساختمانی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۰۹ ۲۵ تير ۱۳۹۸
تورخداااااااااااااااقیمت مصالح ساختمانی سیمان اجر و میلگرد را کاهش دهید بتونیم یک خونه کوچیک واسه زن و بچم بسازم دربدر نشن
حقیقت
۱۴:۴۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۸
اینایی که اینطوری نظر میدن نگران جیب های خودشون هستن
کارمند و بازنشسته وافراد ضعیف باید مالیات بدن
اما بساز بفروش های گردن کلفت معاف شوند
sabz
۱۲:۰۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۸
همه جای دنیا برای خانه دوم مالیات سنگین میذارن و کسی به داشتن بیشتر از یک خانه فکر نمیکند. در تهران دلل هایی میشناسم که صد واحد آپارتمان دارند و سرماه از پول اجاره ها یک واحد جدید میخرن. قوانین مسکن مشکلات ریشه ای دارد. با این وضعیت حداقل تا دوسال آینده بازار مسکن در رکود خواهد بود... امیدوارم مردم از خرید مسکن خودداری کنن
ناشناس
۱۰:۳۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۸
نظام مالیاتی باید برای همه مشاغل باشد از کشاورزی گرفته تا صنعت وحتی بانکداری .
نظام مالیاتی فقط برای کارمند نباشد خیلی از شغلها هستند اما درامد سرشاری دارند که حتی یک ریال مالیات پرداخت نمی کنند . شفاف سازی در پرداخت مالیات مهم است . در ساختمان نیز باید مالیات با حد مناسبی پرداخت گردد .خصوصا بر خانه های خالی از سکنه .
ناشناس
۰۸:۱۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۸
دولت حداقل بروكراسي اداري را كه ميتواند بردارد ولي اين اتفاق نيفتاده است . در نتيجه توليد مسكن اروند قابل قبولي ندارد