سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نایب رئیس اول اتحادیه املاک استان تهران:

کاهش تولید مسکن از عوامل اصلی گرانی خانه است/ خروج مسکن از رکود مستلزم افزایش تسهیلات است

عقبایی گفت: در ۶ سال گذشته تولید مسکن ۴۵ درصد کاهش یافته است که این امر یکی از مهم‌ترین عوامل اصلی گرانی مسکن به شمار می‌رود.

حسام عقبایی، نایب رئیس اول اتحادیه املاک استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه دولت باید راهکار‌ها و اقدامات خاصی برای افزایش تولید مسکن در دستور کار خود قرار دهد، گفت: در ۶ سال گذشته شاهد کاهش ۴۵ درصدی تولید مسکن بودیم که این امر یکی از مهم‌ترین عوامل گرانی مسکن به شمار می‌رود.

وی گفت: عدم توازن در عرضه و تقاضا و همچنین افزایش نیافتن تسهیلات خرید مسکن نقش مؤثری در نابسامانی بازار مسکن دارد. از سوی دیگر جهش قیمتی ارز توانسته قیمت‌ مسکن را در کلان شهر‌ها تا حد زیادی افزایش دهد.

عقبایی با اشاره به اینکه در فروردین ماه سال ۹۸ اتفاق خاصی در بازار مسکن رخ نمی‌دهد، گفت: اردیبهشت ماه به دلیل همزمانی با ماه رمضان معاملات خاصی انجام نمی‌شود، بنابراین به طور قطع فعالیت بازار مسکن از خرداد ماه سال ۹۸ شروع می‌شود.


بیشتر بخوانید: چرا قانون پیش فروش ساختمان طی ۱۰ سال گذشته اجرا نشده است؟ 


نایب رئیس اول اتحادیه املاک استان تهران با اشاره به اینکه پیش بینی می‌شود در سال ۹۸ شاهد رکود تورمی سنگینی در بازار مسکن باشیم، گفت: خروج از این رکود تورمی نیازمند اقدامات بسیار مهمی از سوی دولت است که وزیر راه و شهرسازی و همچنین معاونت‌های این وزارتخانه باید آن را در اولویت‌ برنامه‌های خود قرار دهند.

وی توضیح داد: در دولت‌های گذشته فرمول‌هایی برای عبور از رکود در بازار مسکن و همچنین رونق بازار مسکن در دستور کار دولت قرار گرفت، اما متأسفانه در دولت یازدهم و دوازدهم حتی یک فرمول هم برای بهبود بازار مسکن مطرح نشد، به همین دلیل در این دوران با مشکلات بسیار زیادی در بازار مسکن رو به رو شدیم.

نایب رئیس اتحادیه املاک استان تهران یادآوری کرد: دولت باید برای سال جدید فرمول و برنامه های دقیق و کارآمدی جهت ایجاد رونق در بازار مسکن فراهم کند.

عقبایی گفت: تسهیلات بازار مسکن هم اکنون جوابگوی این بازار نیست و دولت باید برنامه‌های جدیدی برای رشد تسهیلات مسکن در سال ۹۸ در دستور کار خود قرار دهد.

 انتهای پیام/

تسهیلات خرید مسکن جوابگوی بازار نیست

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۴۶ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
دلار15000تومانی .
قوی
۰۰:۲۹ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
سلام
دوستان شهرداری پروانه ساخت زیر 90 متر نمیدهد، بعد صحبت واحد 50 متری میشه!!!
چون تامین پارکینگ نمیشه، و هزار دلیل دیگر...

حالا پیدا شد و بریم سراغ وام....
از ضامن و... بگذریم

بابا کارمند و کارگر کارخانه و... کل حقوقش به برجی 2/5 میلیون نمیرسه ،
با وام مسکن 160میلیونی و باز پرداخت 12ساله و سود 17/5 درصد بانک عزیزتر از جان ، باید برجی 2/660 میلیون قسط اونم 12 سال پرداخت کنه، بعد هوا بخوره زنده بمونه؟؟
طاهره
۰۰:۰۴ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
اتحادیه مسکن باید نظارت کند یعنی چی هر کی هرچی دوست داشت برا خونه ها قیمت میگذارد لعنت بر اونی که خونه ها را گرون میکند
ناشناس
۱۹:۰۷ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
متاسفانه نظر آقایان خسروی و عقبایی همواره خلاف واقع است. بر کسی پوشیده نیست که عامل اصلی افزایش قیمت مسکن در سودپرستی، دلال بازی و عدم نظارت کافی بر قیمتها در چارچوب اقتصاد کلان کشور است.
عباس گودرزی
۱۷:۴۳ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
سلام دلالی و چندین خانه برای اشرافگران باعث خانه بدوشی مستضعفان شده .اگر ثبت اسناد لیست کسانی که چنذ خانه به نام حود و خانوادشان در شهر های مختلف وجود دارد منتشر کند آنوقت می فهمید که علت گرانی مسکن چیست .
مهدی
۱۷:۲۵ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
با سلام جناب آقای عقبایی اگر وام مسکن زیاد شود چگونه اقساط آن پرداخت شود با چه درآمدی. چرا نمیکنی که بیشتر دولتی ها تو مسکن دارن سودا گری میکنم چرا نمی گین که مالیات بر عایدی مسکن چرا اجرا نمیشه. چرا نمی گین که دلالها باعث افزایش بی رویه مسکن شدن چرا شما به عنوان نایب رئیس اتحادیه تدان نظارت بر صنف خود را نداری همه شماها باعث این آشفتگی شدید