عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه کمیسیونها و کارشناسان شورا تلاش بسیاری برای بررسی و تصویب برنامه سوم کردند ادامه داد: اقدام دیگر تصویب لایحه برج باغ بود که ما شرایط جدیدی را برای باغات تهران ترسیم کردیم.
خلیل آبادی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی و اجتماعی سعی در تقویت مراکز فرهنگی مانند فرهنگسراها و سرای محلات داشتیم اظهار کرد: معمولا کتابخانهها همه ساله برای توسعه خود بودجهای را از شهرداری دریافت میکنند که ما هم در این زمینه تلاش کردیم بیشترین حمایت را انجام دهیم.
بیشتر بخوانید: شهرستان ری هویتی در شورای تهران ندارد/ لزوم رسیدگی به معضلات دفن اموات در بهشت زهرا
وی در ادامه نجات چند اثر تاریخی و فرهنگی را دارای اهمیت برشمرد و گفت: در این حوزه چشمه علی، بنگاه فرد شیشه، خانه نیما یوشیج و سرای سیگارچی از بناهای در حال تخریب بودند که با ورود به موقع کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مانع تخریب آنها شدیم.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در ادامه با گلایهمندی از یکی از مواد مصوبات شورای شهر در سال 97 اظهار کرد: هویت شهروندان ری چالشی بود که در سال 97 با سایر اعضا با آن مواجه شدیم.
خلیل آبادی با بیان اینکه نسبت به هویت شهروندی ری بی توجهی شده بود و آنها را همچون شهروندان تهرانی تلقی کرده بودند گفت: این مورد برای من سنگین بود زیرا شهروندان هر شهری دارای هویت منحصر به خودشان هستند و ما نمیتوانیم اهل شهر ری را اهل تهران تلقی کنیم. چنانچه نمی توانیم یک تجریشی را اهل تهران تلقی کرده و یا یک تهرانی را اهل تجریش عنوان کنیم.
انتهای پیام /