سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خانواده‌های قربانیان هواپیمای سقوط کرده اتیوپی از بوئینگ شکایت می‌کنند

اعضای خانواده‌ها و خویشاوندان قربانیان سانحه هوایی مرگبار اتیوپی از شرکت هواپیماسازی آمریکایی بوئینگ شکایت می‌کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز،  یکی از وکلای شرکت حقوقی «جراردی و کیسی» در لس آنجلس آمریکا اعلام کرد اعضای خانواده‌ها و خویشاوندان قربانیان سانحه هوایی اتیوپی بر ضد شرکت هواپیماسازی بوئینگ شکایت می‌کنند.

توماس جراردی، وکیل شرکت حقوقی جراردی و کیسی، گفت: در حالی که کشور‌های مختلف روند خروج بوئینگ را از خطوط هوایی خود شروع کرده‌اند، شرکت بوئینگ همچنان اعلام می‌کند که مشکلی ندارد و همه چیز خوب است. مسئولان شرکت بوئینگ با وجود آن که دو هواپیمای آن دچار حادثه شده و صد‌ها تن در این حوادث کشته شده‌اند، فقط می‌خواهند به پولسازی خود با این هواپیما‌ها ادامه بدهند. علت سقوط این دو هواپیمای بوئنیگ این بوده است که خلبان بعد از آغاز پرواز، کنترل هواپیما را از دست داد.

«دنگ هونگ» یکی دیگر از وکلای آمریکایی گفت: بعد از آن که دومین هواپیمای شرکت بوئینگ سقوط کرد، مسئولیت آن سنگین‌تر شد. زمانی که حادثه اول برای هواپیمای شرکت بوئینگ روی داد، مسئولان بوئینگ این موضوع را جدی نگرفتند و تدابیر لازم را برای جلوگیری از وقوع این نوع حوادث اتخاذ نکردند. باید شرکت بوئینگ به پرداخت جریمه و جبران ضرر‌ها ملزم شود.

شایان ذکر است، یکشنبه گذشته هواپیمای بوئینگ ۷۳۷-۸۰۰ مکس که به سمت نایروبی کنیا در حرکت بود، مدت کمی بعد از پرواز از فرودگاه آدیس آبابا، سقوط کرد و ۱۵۷ تن از سرنشینان و خدمه آن کشته شدند. این دومین هواپیمای بوئینگ از این نوع است که در طول پنج ماه گذشته سقوط کرده است.

در ۲۹ اکتبر سال گذشته هم یک هواپیمای بوئینگ خطوط هوایی لیون ایر اندونزی سقوط کرد که در آن حادثه ۱۸۹ نفر جان باختند. شرکت حقوقی جراردی پیش از این مسئولیت دفاع از حقوق قربانیان حادثه سقوط هواپیمای بوئینگ را در اندونزی هم برعهده گرفته بود.

تا روز چهارشنبه هفته گذشته، چندین کشور از جمله اتیوپی، چین، آمریکا، اندونزی، سنگاپور، انگلیس و آلمان پرواز هواپیما‌های مسافربری بوئینگ ۷۳۷ مکس را به علت نگرانی از نبود امنیت کافی این هواپیما‌ها متوقف کردند.

انتهای پیام/

برچسب ها: هواپیما ، آفریقا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.