وی اظهارداشت: در همین زمینه در استان هرمزگان که بیشتر بحث مسافری و دریایی را داریم، ۵۶ زیرساخت گردشگری ایجاد شد که در قالب اسکله یا پس کرانه است تا مسافران بتوانند از دریا راحتتر بهره ببرند.
معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: این مساله در استان خوزستان در کارون، در استان بوشهر و همچنین در شمال کشور اتفاق افتاده و ساخت بزرگترین بندر مسافری دریایی در «چمخاله» شروع شده است، بسیاری از بنادر اوایل سال ۹۷ به بهره برداری رسیدهاند و ۱۰ نقطه را در استان هرمزگان و سواحل آن به بهرهبرداری رساندیم.
بیشتر بخوانید: آمادگی شناورهای کشتیرانی والفجر برای سفرهای نوروزی
اللهیار در ادامه به فعالیتهایی که در شمال کشور در توسعه صنعت گردشگری انجام شده، اشاره کرد و گفت: در شمال کشور کار در بندر ترکمن در حال انجام است و در تالاب انزلی هم ساخت یک اسکله بزرگ ۴۸ متری را در نظر داریم.
وی ادامه داد: در حوزه تجاری یک واحد پول یک نفر را مشغول به کار میکند، اما همان پول در بحث مسافرت دریایی میتواند ۶ نفر را به کار بگیرد.
معاون سازمان بنادر و دریانوردی با یادآوری این که این سازمان در ورود به حوزه مسافری هیچ منفعتی را در نظر نگرفته است، تصریح کرد: سازمان بنادر و دریانوردی هیچ کجا به دلیل تاسیساتی که در بنادر ایجاد کرده یک ریال هم دریافتی نداشته و آن را جزو مسئولیتهای اجتماعی خود میداند.
انتهای پیام/