سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همه چیز درباره انتخاب اسم فرزند

انتخاب اسم فرزند، یکی از سخت‌ترین تصمیمات است، از این رو که تا پایان عمر با فرزندتان می‌ماند و حتی می‌تواند زندگی او را تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  به شما تبریک می‌گوییم. به زودی فرزندتان چشم به جهان می‌گشوید و به زندگی شما رنگ تازه‌ای می‌بخشد. اما یکی از اقداماتی که باید قبل از تولد فرزندتان انجام دهید، انتخاب نام اوست.


بیشتربخوانید : ۱۰ جمله‌ای که نباید به فرزندانتان بگویید


برای انتخاب اسم فرزند، باید وسواس زیادی به خرج داد. اگر شما هم به دنبال نامی برای کودکتان هستید، قبل از هر تصمیمی سوالاتی را که در ادامه برایتان آورده ایم، پاسخ دهید.

آیا اسم در کنار فامیلی زیبا به نظر می‌رسد؟

برخی از اسم‌ها به تنهایی زیبا به نظر می‌رسند، اما زمانی که در کنار نام خانوادگی قرار می‌گیرند، هیچ هماهنگی ندارد. به عنوان مثال اگر فامیلی فرزند شما محمدی ست، بهتر است که از گذاشتن اسم محمد خودداری کنید. علاوه بر آن، آهنگ اسم و فامیلی فرزندتان در کنار هم باید زیبا و دلنشین باشد؛ بنابراین هر اسمی که در نظر دارید را به همراه نام خانوادگی بیان کنید.

دیگران فرزندتان را به چه نامی صدا خواهند زد؟

حتی اگر شما دوست نداشته باشید که نام فرزندتان را مخفف یا کوتاه کنید، افرادی هستند که این کار را می‌کنند؛ بنابراین به مخفف نامی که انتخاب کرده اید نیز دقت کنید. به عنوان مثال خیلی‌ها سوفیا را سوفی می‌خوانند یا خشایار را خشی صدا می‌زنند، آیا شما از مخفف نامی که انتخاب کرده اید، راضی هستید؟ اگر فکر می‌کنند که مخفف نام او مسخره به نظر می‌آید، بهتر است که نام دیگری برای فرزند در راهتان انتخاب کنید.

آیا نام شخصیت خاصی را روی او گذاشته اید؟

قبل از این که نام یک چهره مشهور یا شخصیت تاریخی را برای فرزندتان انتخاب کنید، به شهرت آن‌ها نگاهی بیاندازید. آیا نامی که انتخاب کرده اید مربوط به شخصیتی محبوب است یا منفور. اگر شخصیتی که انتخاب می‌کنید، شخصیتی بدنام باشد، بدون شک حسی منفی را به اطرافیان منتقل خواهد کرد. مثلا اگر شما نام فرزندتان را چنگیز بگذارید، هر زمان که او را صدا می‌کنید به یاد چنگیز خان مغول می‌افتید؛ بنابراین اگر اسمی که برای فرزندتان در نظر گرفته اید، مشابهی اسم شخصیتی مشهور در واقعیت است، حتما به رزومه و میزان شهرت آن فرد نگاهی بیاندازید.

نامی که انتخاب کرده اید چه معنایی دارد؟

یکی از موارد مهمی که باید هنگام انتخاب فرزندتان در نظر بگیرید، معنی آن است. مطمئنا زمانی که نام فرزندتان را به دیگران می‌گویید، اولین سوالی که آن‌ها از شما خواهند پرسید این است: «چه معنی دارد؟» اگر معنی اسم فرزندتان زیبا باشد، مطمئنا بیشتر به دل خواهد نشست.

تلفظ آن ساده است؟

مطمئنا نه خود شما و نه در آینده، خود فرزندتان، هیچکدام دوست ندارید که دیگران در تلفظ نام فرزندتان به مشکل برخورند. زمانی که فردی به زیبایی نام شما را به زبان می‌آورد، شما بیشتر تحت تاثیر حرف‌های او قرار خواهید گرفت، غیر از این است؟ پس بهتر است نامی انتخاب کنید که به سادگی تلفظ شود، در غیر این صورت فرزندتان ترجیح می‌دهد که هیچ کجا نامش را به زبان نیاورد.

آیا نامی رایج است؟

برخی اسم‌ها بسیار رایج اند، به عنوان مثال در یک کلاس درس معمولا ۲ تا ۳ اسم سارا وجود دارد. آیا دوست دارید زمانی که نام سارا را در جمعی صدا می‌کنید، چند نفر به طور همزمان به سمت تان برگردند؟ اگر پاسخ شما منفی ست، بهتر است که به دنبال اسمی خاص‌تر باشید.

آیا در بلند مدت نام مناسبی خواهد بود؟

برخی از نام‌ها هیچگاه قدیمی نمی‌شوند، اما همه نام‌ها اینگونه نیستند. نامی که برای کودکان متولد شده ۲۰ سال پیش مناسب بوده، ممکن است برای کودکان امروزی مناسب نباشد؛ بنابراین در نام گذاری فرزند باید به شرایط روز جامعه نگاه کنیم تا نام مورد انتخاب برای زندگی فردای فرزندمان نیز مناسب باشد. فراموش نکنیم که فرزند ما می‌خواهد تا ۱۲۰ سال دیگر هم با این نام زندگی کند.
برخی پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها با اسامی قدیمی مانوس‌تر بوده و ممکن است اصرار بر نامی داشته باشند که مناسب شرایط روز جامعه نباشد، بهتر است با رعایت احترام آن‌ها را متقاعد کرده و در انتخاب نام از مشورت جوان‌تر‌ها بیشتر بهره‌مند شویم.

آیا نظر دیگران برایتان اهمیت دارد؟

اگر فکر می‌کنید که نظر دیگران در مورد اسم فرزندتان برایتان مهم است، باید به دنبال اسمی باشید که اطرافیان تان هم در مورد آن با شما اتفاق نظر دارند. اما اگر نقد‌های منفی آن‌ها برایتان هیچ اهمیتی ندارد، بهتر است هر اسمی که خودتان فکر می‌کنید برای فرزندتان مناسب است را انتخاب کنید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

برچسب ها: دانستنی ها ، خواندنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.