سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پاک سرشت مطرح کرد؛

ضرورت گفتگوی ملی مهارت برای تربیت شهروندانی ماهر و توانمند

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: برای تربیت شهروندان ماهر و توانمند اکنون ضرورت گفتگوی ملی مهارت بیش از هر زمان دیگری بیشتر احساس می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سلیمان پاک‌سرشت معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در آیین رونمایی از نظام نوین مدیریت آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد که امروز (چهارشنبه ۲۲ اسفند ماه) برگزار شد، اظهار کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان متولی اصلی آموزش‌های مهارتی غیررسمی، خدمات آموزشی و پژوهشی خود را در عرصه مهارت‌آموزی در دو بخش دولتی با کمک بیش از ۵۵۰ مرکز آموزشی ثابت در سراسر کشور و در بخش غیردولتی بیش از ۱۱ هزار آموزشگاه آزاد برای ۱۵ گروه هدف اجرا می‌کند که حاصل تلاش مراکز آموزشی در بخش دولتی حدود ۶۵ میلیون نفر-ساعت در سال آموزش رایگان و در بخش خصوصی حدود ۱۴۶ میلیون نفر- ساعت آموزش است.

وی با بیان اینکه متأسفانه ظرفیت‌های آموزشی و خدمات قابل ارائه این سازمان به مردم به دلایل مختلفی از جمله کم‌توجهی رسانه‌ها به موضوع مهارت در افکار عمومی شناخته شده نیست، ادامه داد: انتظار می‌رود بیش از پیش در این زمینه ورود کنیم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: با توجه به نیاز هرچه بیشتر به تربیت شهروندان ماهر و توانمند اکنون ضرورت گفتگوی ملی مهارت بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

وی افزود: انتظار می‌رود اصحاب رسانه نسبت به اطلاع‌رسانی اخبار این حوزه مغفول مانده در فضای رسانه‌ای کشور و ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی که راه نجات بسیاری از کشور‌ها به گواه تاریخ بوده است، اهتمام بیشتری داشته باشند.

پاک سرشت با بیان اینکه ارائه آموزش‌های متناسب با نیاز بازار کار منجر به افزایش کمی و کیفی تولید و عرضه خدمات و کالا خواهد شد، افزود: تناسب مهارت افزایی با الزامات مورد نیاز بانک‌های اقتصادی، افزایش اشتغال را به دنبال خواهد داشت.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: عرضه محصول یا خدمات کیفی توسط نیروی کار ماهر ارتقای بنیان‌های حقوق مصرف کنندگان را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ناظران اصلی بر فرآیند آموزش خود ذینفعان و بنگاه‌های اقتصادی و قضاوت مردم خواهد بود، بیان کرد: در این سیستم بنگاه اقتصادی خود بخشی از نظام آموزش فنی و حرفه‌ای خواهد بود.

پاک سرشت افزود: نقش آفرینان متخصص برنامه‌های آموزش حرفه‌ای را تنظیم کرده و کیفیت آن را تضمین می‌کنند.

وی با بیان اینکه پذیرش گسترده آموزش حرفه‌ای از سوی افراد جامعه به وسیله نقش بزرگ سرمایه برند‌ها و همکاری‌های تنگاتنگ با آن‌ها انجام می‌گیرد، ادامه داد: دستیابی زودهنگام به شایستگی‌ها برای توسعه اقتصادی در بازار کار اهمیت دارد.

انتهای پیام/

لزوم توجه به فرهنگ مهارت آموزی به عنوان راه نجات کشورها

برچسب ها: وزارت کار ، بهزیستی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.