سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس هیئت مدیره صنعت دامپروری کشور:

واردات عامل اصلی افزایش قیمت گوشت قرمز

رئیس هیئت مدیره صنعت دامپروری کشور گفت: دام زنده از کشور فرانسه وارد ایران می‌شود و همین واردات و خروج ارز سبب افزایش قیمت گوشت شده است.

الهیار ولیزاده وندچالی رئیس هیئت مدیره صنعت دامپروری کشور و عضو هیئت مدیره صندوق دام کشور در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه تولید گوشت در مازندران مناسب است و کمبود نداریم، گفت: در حال حاضر دام زنده از کشور فرانسه وارد ایران می‌شود و همین واردات و خروج ارز سبب افزایش قیمت گوشت شده است.

وی افزود: اگر یارانه و ارز دولتی که برای واردات گوشت خارج می‌شود، به تولید کننده اختصاص دهند، قیمت‌ها در بازار متعادل و تولید نیز پایدار می‌شود.

ولیزاده با بیان اینکه شرایط تولید و ارزش تولید بر قیمت گوشت اثرگذار است، گفت: افزایش قیمت نهاده‌های دامی جهانی است و در کشور ما ۹۰ درصد نهاده‌ها با ارز دولتی در اختیار تولید کننده قرار می‌گیرد.

رئیس هیئت مدیره صنعت دامپروری کشور با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز کشتار قبلا هر کیلوگرم حدود ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان بود، افزود: قیمت گوشت قرمز اکنون هر کیلوگرم ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان در کشتارگاه است و قیمت دام سبک زنده نیز هر کیلوگرم ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان است.

ولیزاده گفت: هزینه تولید کننده بر مبنای دلار است، ولی فروش بر مبنای ریال است و در این صورت تولید کننده هم ضرر می‌کند.

وی افزود: پرورش دام در کشور ما اغلب به صورت عشایری است و همین موضوع سبب مرغوبیت و افزایش کیفیت گوشت شده است.

عضو هیئت مدیره صندوق دام کشور گفت: ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام سبک بز و گوسفند در مازندران وجود دارد.

انتهای پیام/ م

وارداتی که سبب گران شدن گوشت شد

برچسب ها: واردات ، صادرات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.