فرهادی گفت: امسال از بخش خصوصی و دفاتر خدمات سلامت برای نظارت هر چه بهتر در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و رستورانهای بین راهی کمک گرفتیم.
وی ادامه داد: بازرسان سلامت محیط وزارت بهداشت با مشاهده کوچکترین تخلفی در زمینه مسائل بهداشتی پرونده تشکیل میدهد و مراکز متخلف را به مقامات قضایی معرفی میکنند.
فرهادی ادامه داد: در ایام تعطیلات نوروز ۹۸ تعداد ۳ هزار تیم در سطح کشور کار بازرسی و نظارت بر سلامت محیط و موادغذایی را انجام میدهند؛ امسال از بخش خصوصی و دفاتر خدمات سلامت کمک گرفتیم و از افراد تحت عنوان خرید خدمت برای نظارت هر چه بهتر در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و رستورانهای بین راهی استفاده میشود.
معاون مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت تاکید کرد: خود مراقبتی یکی از مسائل مهم در پیشگیری از بروز بیماری و مسمومیت است؛ مردم باید بدانند نظارت کمتری بر غذایی که در صندوق عقب ماشین به مردم عرضه میشود، انجام شده و مساول بهداشتی در این تهیه این نوع غذاها کمتر بوده است؛ به مسافران نوروزی توصیه میکنیم تا از مصرف و خرید غذاهای مشکوک جداً پرهیز کنند.
فرهادی ادامه داد: با گرم شدن هوا استفاده از تفرجگاهها افزایش پیدا میکند و مسافران نوروزی باید توجه کنند که اگر در مقصدشان آب سالم و بهداشتیدر دسترس نیست، در حین مسافرت آب شرب همراه خود داشته باشند تا با مصرف آب آلوده دچار بیماریهای مختلف گوارشی نشوند.
وی گفت: در ایام نوروز ۴۵۰ تیم به صورت آنکال از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح کارنظارت بازرسی بر اماکن بین راهی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را انجام میدهند.
معاون مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت افزود: در ایام تعطیلات عید نوروز وزارت بهداشت نظارت جدی بر سالنهای زیبایی، آرایشگاههای مردانه، شیرینی فروشیها و قنادی دارد و با مراکز متخلف به شدت برخورد قانونی انجام میدهد.
فرهادی یادآوری کرد: در ایام تعطیلات نوروز هر یک از مردم بازرس وزارت بهداشت محسوب میشود و اگر در طول سفر با کوچکترین مشکل از نظر مسائل بهداشتی و سلامتی رو به رو شد باید از طریق سامانه سلامت به بازرسان سلامت محیط کار اعلام کند.
انتهای پیام/