فرماندار طالقان افزود: با وجود همه مشکلات تمامی ۷ میلیارد تومان تسهیلات این منبع را توانستیم در بخش اشتغالزایی جذب کنیم.
وی بیان کرد: طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملی، به دلیل وجود سد در شهرستان طالقان، هر گونه ساخت و ساز خارج از بافت روستا و شهر در این منطقه برای حفظ سلامت آب سد ممنوع شده است.
صادقلو تصریح کرد: این مصوبه در بندهای متعددی به نفع مردم بوده، اما در بند ساخت و ساز مشکلساز شده است. همچنان که ۹۲ درصد زمینهای منطقه جزو منابع ملی و تنها ۸ درصد جزو منابع خصوصی است و ۹۰ درصد از منابع خصوصی نیز در حریم رودخانه واقع شده و غیرقابل استفاده است.
وی افزود: بر اساس این مصوبه همچنین هیچ مقدار از پسماند نباید در طالقان دفن شود که این موضوع هزینههای گزافی را برای کنترل پسماند به این شهرستان تحمیل کرده است.
صادقلو با بیان اینکه ۲۰ هزار اراضی کشاورزی در منطقه وجود دارد، گفت: به دلیل عدم امکان استفاده از کود شیمیایی هزینه زیادی بابت کشاورزی بیولوژیک به کشاورز تحمیل شده و از کشاورز پشتیبانی نمیشود.
فرماندار طالقان خاطر نشان کرد: از سوی دیگر در حالی که ظرفیت پرورش ۲ هزار تن ماهی در منطقه وجود دارد، اما به دلیل نبود امکان ساخت و ساز و منابع قابل استفاده تنها ۱۵۰ تن تولید میشود.
وی یادآور شد: تمامی این مشکلات در حالی است که چندی پیش طالقان به عنوان منطقه ویژه گردشگری تعیین شده، اما در عمل به دلیل وجود مصوبه بالادستی شورای عالی امنیت ملی، امکان توسعه ساخت و ساز برای رونق گردشگری در این منطقه فراهم نمیشود.
شایان ذکر است؛ دومین توررسانه معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری در استان البرز با هدف بازدیداز طرحهای اشتغالزایی روستایی در حال برگزاری است.
انتهای پیام/