سالار آملی گفت: برنامه بازگشت فارغ التحصیلان به کشور را وزارت علوم پیگیری میکند و ارتباط گسترده ای را کشورهای اروپایی و آسیایی داریم.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل با اشاره به دسته های مختلف فعالیت علمی بیان کرد: در چهار دسته و محور چون پروژهش مشترک، دوره تحصیل مشترک، تبادل استاد و دانشجو و سمینارها برنامههای علمی کشور ایران پیش میرود.
وی درباره روند علمی و بین المللی دانشگاهها و وزارت علوم گفت: با کشورهای هدف در منطقه و در سایر نقاط جهان همکاریهایی را جهت پیشبرد برنامه و فعالیتهای علمی پیش میبریم.
سالار آملی درباره کشورهایی که در زمینه علمی و دانشگاهی با ایران همکاری میکنند، اظهار کرد: کشورهای اروپایی همچون آلمان، اتریش، فرانسه، ایتالیا و همچنین کشور آسیایی چین همکاری گسترده ای با ایران دارند.
معاون امور بین الملل وزارت علوم اظهار کرد: تمام برنامههای ما برای پیشبرد فعالیتهای علمی است و عمده فعالیتهایمان با کشور آلمان پیش میرود.
وی درباره برنامه بازگشت فارغالتحصیلان از ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان به کشور اظهار کرد: این برنامه وزارت علوم است و ما پیگیری میکنیم زیرا سایر نهادهای کشور ارتباطی با دانشجویان ندارند.
معاون امور بینالملل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: دانشجویان و دانشگاهها تحت نظارت وزارت علوم هستند و در سطح بسیار گستردهای با ایرانیان مقیم خارج ارتباط برقرار کردهایم.
وی با بیان اینکه با دانشگاههای بینالمللی در سراسر جهان ارتباط داریم، اظهار کرد: برنامههایی همچون ورود و خروج استادان به منظور تدریس در دانشگاههای داخل و خارج از کشور در دستور کار وزارت علوم قرار دارد.
سالارآملی ادامه داد: بسیاری از دانشجویان، فارغالتحصیلان و استادان به صورت کلان وارد کشور میشوند و اغلب میمانند و باز نمیگردند و فعالیتهای خود را در اینجا پیش میبرند.
معاون امور بینالملل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یادآوری کرد: از ۳ سال گذشته برنامه بازگشت دانشجویان آغاز شده است و پیش میرود و امیدوار هستیم تا در سال جاری دانشجویان بیشتری به کشور بازگردند و برنامههای خود را پیش ببرند.
انتهای پیام/