بیشتر بخوانید؛ واکنش حناچی به انتقال پایتخت
معاون شهرسازی شهردار تهران با تاکید بر اینکه ما مدعی هستیم اولین کشوری بودیم که با استفاده از چاپارخانه و ارتباطات شاهنشاهی هخامنشی را وصل میکردیم، گفت: در دوره ساسانیان ایران به چین ابریشم صادر میکرد و این نشان میدهد که ما به لحاظ تاریخی دارای سرمایههای مؤثری هستیم.
گلپایگانی با تاکید بر اینکه بناهای تاریخی از یک سو برای ما تولید ثروت میکند و از سوی دیگر ما را به تاریخ خودمان پیوند میزند، اظهار کرد: روزانه ۴۰ تا ۵۰ هزار نفر به حرم حضرت عبدالعظیم میروند و ما نتوانستهایم از این ظرفیت به نفع تولید ثروت استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه بازار تهران ۵۰۰ هزار متر مربع و ایران مال یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع مساحت دارد، گفت: به ازای هر تهرانی ۳ متر مربع فضای تجاری داریم.
معاون شهرسازی شهردار تهران با اشاره به تصویب مصوبه برج باغ ادامه داد: این مصوبه با رویکرد گردشگری تصویب شد و ما برای اولین بار اجازه دادیم فعالیتهای فرهنگی و خدماتی اندک با سطح اشتغال کم در بازار انجام شود تا یک ظرفیت گردشگری ایجاد شود.
گلپایگانی ظرفیت گردشگری خانههای تاریخی در تهران را منحصر به فرد برشمرد و گفت: اگر قرار باشد که هتلهایمان جذب یک گردشگر کند، هتلهایی بسیار بهتر از آن در دبی وجود دارد، اما خانههای تاریخی قم و کاشان ظرفیتی بیبدیل دارند که هیچ کجای دنیا توانایی رقابت با آنها برای جذب گردشگر را ندارد.
وی افزود: در حال حاضر برخی از کشورها بازارهای تجاری مصنوعی خود را با کپی برداری از معماری بازارهای ایران میسازند تا اقدام به جذب گردشگر کنند.
معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران با بیان اینکه شهرداری تهران نگاهش به سمت استفاده از ظرفیتها است، گفت: این حرکتی که در استفاده از ظرفیت باغها شروع شده با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام/