سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر ارتباطات در بازدید از مرکز کنترل هوشمند ترافیک تهران:

رشد کسب و کارهای حمل و نقل هوشمند با آزادسازی اطلاعات

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بازدید از مرکز کنترل هوشمند ترافیک تهران تاکید کرد: پلیس راهور می‌تواند با در اختیار قرار دادن شاخص‌های به دست آمده به رشد و توسعه کسب و کارهای حوزه حمل و نقل هوشمند کمک کند.

به گزارش  حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در ستاد فرماندهی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک تهران بزرگ بازدید کرد.

وی در این بازدید که با همراهی سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ و سردار محمد رضا مهماندار رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ انجام شد، با اشاره به اینکه کار بزرگی در هوشمند سازی مدیریت ترافیک تهران انجام شده است، افزود: با توجه به تراکم جمعیتی و حساسیت تهران، دیگر نمی‌توان این شهر را به شیوه سنتی مدیریت کرد و باید به سمت شیوه‌های هوشمند رفت.

آذری جهرمی با اشاره به شبکه بزرگی که برای هوشمند سازی ترافیک تهران ایجاد شده است، گفت: نگهداری و مدیریت این شبکه با بیش از ۱۶۰ کیلومتر فیبر نوری در مسیر‌های اصلی شهر و نصب ۲۸۰۰ دوریبن کنترل سرعت و ترافیک و سیستم برق و تجهیزات کار مهم و دشواری است که شاید دیده نمی‌شود.

وی به اهمیت تصمیم گیری بر اساس داده‌های واقعی ترافیک شهری تاکید کرد و گفت: با استفاده از این داده‌ها می‌توان ترافیک شهر را کاهش داد. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به خوشفکری که در نیروی انتظامی برای هوشمند سازی از گذشته وجود داشته، گفت: پیش برد پروژه‌های هوشمند سازی، مدیریت جهادی نیاز دارد که بتواند این کار‌ها را به سرانجام برساند و در مرحله بعد نیاز به دانش در بهره برداری است که با افزایش دانش پرسنل و آموزش سطوح مدیریتی و برنامه ریزی به وجود می‌آید.

وی به پلیس راهور تهران پیشنهاد کرد که شاخص‌های خود را به صورت آنلاین ارائه کند و در ادامه تاکید کرد: این آمار و اطلاعات در بسیاری از بخش‌های کشور قابل استفاده است. آذری جهرمی تصریح کرد: به طور مثال آماری که درباره تردد در محدود بازار تهران نسبت به سال گذشته ارائه شد، می‌تواند برای استفاده بخش‌های دیگر در اختیار آن‌ها قرار گیرد. وی به موضوع آزاد سازی اطلاعات برای استفاده کسب و کار‌های این حوزه اشاره کرد و افزود: آزاد سازی اطلاعات و استفاده کسب و کار‌ها از این اطلاعات می‌تواند باعث رشد این کسب و کار‌ها شود.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: به طور مثال مسیریاب‌های داخلی هم اکنون در رقابت با نمونه‌های خارجی رشد خوبی داشته اند به طوری که ۲ میلیون نصب این اپلیکیشن‌ها ثبت شده که یک میلیون و ۶۰۰ هزار نصب مربوط به یکی از این مسیریاب‌ها است و در صورتی که این مسیریاب‌های داخلی به برخی از اطلاعات موجود در مرکز کنترل ترافیک پلیس دسترسی داشته باشند رشد خوبی می‌کنند و همین موضوع مزیت رقابتی این اپلیکیشن‌ها با نمونه خارجی آن است.

آذری جهرمی حمل و نقل هوشمند را برای یک شهر هوشمند لازم دانست و گفت: مدیریت حمل و نقل هوشمند نشان می‌دهد که پلیس در کنار بخش خصوصی که حمل و نقل هوشمند را راه اندازی کرده، توانسته سامانه‌های خود را به روز کند و این پیشرفت افتخار آمیز است. وی افزود: با اطلاعات موجود در این مرکز می‌توان به وسیله هوش مصنوعی خدمات شهری را توسعه داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پایان سخنان خود با اشاره به همکاری وزارت ارتباطات و اپراتورها، تاکید کرد: در تحقق دولت الکترونیک نیازمند همکاری بیشتر نیروی انتظامی هستیم و با دستور فرماندهی ناجا همکاری خوبی در حال شکل گیری است و اگر حوزه پلیس راهور نیز به دولت الکترونیکی ملحق شود و بتوانیم برخی از اطلاعات آن‌ها را در اختیار کسب و کار‌ها قرار دهیم، به توسعه دولت الکترونیکی کمک می‌شود و کسب و کار‌های حوزه حمل و نقل نیز تقویت می‌شوند و این امر در نهایت به رفاه شهروندان و امنیت آنان منجر می‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این بازدید در جریان ساخت و تجهیز این مرکز و نحوه عملکرد سامانه‌های مرکز کنترل هوشمند ترافیک تهران قرار گرفت و از استودیوی در حال ساخت این مرکز نیز بازدید کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.