معاون حقوقی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه عملکرد نیروهای مسلح ایران در هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: نحوه برخورد ما در جنگ شهرها، جنگ شیمیایی و رفتار با اسرا چیزی فراتر از قواعد بینالمللی است و برگرفته از اعتقادات دینی ما بوده و هست.
دهقانی گفت: اقدامات انسان دوستانه نیروهای مسلح کشورها از جمله در مین زدایی نمونه بارز مشارکت نظامیها در فعالیتهای بشر دوستانه است، بسیاری از این افراد و نظامیها در کشورهای مختلف در فعالیتهای مرتبط با مین زدایی جان خود را از دست دادهاند.
وی افزود: مین زدایی و رفع معضلات پس از جنگ، یک هدف مشترک و بین المللی است و جمهوری اسلامی ایران هم به عنوان یکی از قربانیان اصلی مین، تلاش بسیاری را برای این موضوع انجام داده است.
معاون حقوقی وزارت امور خارجه تصریح کرد: برنامه ملی ما در خصوص مین زدایی شامل پاک سازی مناطق آلوده، آموزش خطر مین به مردم در آن مناطق، حمایت از قربانیان مین و تعامل بین المللی برای مین زدایی است.
دهقانی با بیان اینکه مهمترین دستاورد ما در این خصوص برخورداری از دانش فنی در عرصه پاکسازی است که دانشی بومی است، گفت: جمهوری اسلامی ایران تمایل دارد تجربیات ارزشمند خود را که با هزینههای سنگین مالی و جانی به دست آورده است با دیگر کشورها به اشتراک بگذارد.
معاون حقوقی وزارت امور خارجه در پایان خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه ایران به سهم خود آماده تسهیل هر چه بهتر تعاملات بین المللی، همکاریهای مشترک و حمایتهای بین المللی در این حوزه را دارد و امیدواریم مجموعه تلاشها و اقدامات صورت گرفته بتواند نتایج مثبتی به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/