سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

موهبتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛

به زودی؛ اجرای مرکز داده‌ها در نظام سلامت/ کاهش یک میلیون و ۸۰۰ هزار هم‌پوشانی در کشور

مدیرعامل بیمه سلامت گفت: هم پوشانی درسال ۹۶ چهار میلیون و ۵۶۰ هزار بوده؛ حالا به یک میلیون و ۸۰۰ هزار کاهش پیدا کرده است.

طاهر موهبتی مدیرعامل بیمه سلامت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از کار‌های مهم در استقرار سازمان الکترونیک، نسخه نویسی الکترونیکی است؛ نسخه نویسی الکترونیکی برای اجرایی شدن نیاز به تغییر رفتار دارد و این طبیعی است که  روند اجرای آن با مشکل روبه رو باشد، غالب نسخه نویسی الکترونیکی مانند اجرای آی تی نیست و تغییر رفتار در آن مطرح است و مباحث اجتماعی کار را سخت و دشوار می‌کند.

مدیرعامل بیمه سلامت بیان کرد: خوشبختانه نسخه نویسی الکترونیکی در کرمان با موفقیت انجام شد و برابر قولی که داده بودیم در هر استان یک شهر این طرح را آغاز کرد؛ فرآیند کار این گونه است که فرد به مطب مراجعه می‌کند و به جای ارائه دفترچه، کد ملی وارد می‌کند و می‌تواند کار‌های خود را انجام دهد.

شرط تداوم نسخه‌نویسی الکترونیک

موهبتی ادامه داد: در طرح نسخه نویسی الکترونیکی نظام پرداخت تشویقی مطرح است که در آن افراد زیادی مشارکت می‌کنند و پرداختی‌ها به موقع انجام خواهد شد؛ این طبیعی است که اگر کار‌ها به خوبی انجام شود، نسخه نویسی الکترونیکی تداوم خواهد داشت.

وی افزود: امیدواریم  قواعد بیمه گری و راهنما‌های بالینی به خوبی اجرا شود؛ گاهی اوقات مردم در زمینه اجرای این طرح گلایه داشتند، اما باید گفت این کار بسیار به نفع مردم است.

 ۷۰ هزار بیمار خاص در کشور داریم

مدیرعامل بیمه سلامت درباره پوشش بیمه‌ای بیماران خاص، گفت: حدود ۷۰ هزار بیمار خاص داریم، در سال ۹۶ حدود هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای این بیماران هزینه شد؛ این بیماران خاص شامل دیالیز، تالاسمی، ام اس، پیوند کلیه و هموفیلی هستند؛ شایعاتی شنیده می‌شود که می‌گویند سازمان بیمه سلامت قصد کم کردن خدمت را دارد، اما باید گفت در هیچ خدمتی دستگاه بیمه‌ای نمی‌تواند خدمات را کم کند و شورای عالی بیمه باید در این زمینه تصمیم بگیرد.

موهبتی تشریح کرد: رویکرد شورای عالی بیمه اینگونه نیست، ما در تلاش هستیم بیشتر به مردم کمک کنیم نه اینکه باری بر دوش آنها بگذاریم، هم وزرات بهداشت و دستگاه‌های بیمه در تلاش هستند این خدمت را بیشتر کنند.

سازمان‌های بیمه‌گر باید هم پوشانی انجام دهند

وی ادامه داد: هم پوشانی در برج ۱۱ سال ۹۶، چهار میلیون و ۵۶۰ هزار بوده است که در حال حاضر به یک میلیون و ۸۰۰ هزار کاهش پیدا کرده است، اما مشکلی که وجود دارد این است که سازمان بیمه سلامت هم پوشانی را کنترل می‌کند، اما تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح هم چنان دفترچه صادر می‌کنند؛ آنها هم باید هم پوشانی را کنترل کنند وگرنه بیمه شده به دلیل اینکه نمی‌تواند از سازمان بیمه سلامت دفترچه بگیرد به سراغ سازمان‌های بیمه گر دیگر می‌رود، این سازمان‌ها هم باید هم‌پوشانی را رعایت کنند.

 مدیرعامل بیمه سلامت یادآوری کرد: به زودی دیتا سنتر اجرا خواهد شد؛ برای رفع کامل هم‌پوشانی ۲ راه وجود دارد، پایگاه باید شکل بگیرد و  سیستم تمام الکترونیک راه اندازی شود و دیگر هیچ هم پوشانی نخواهیم داشت.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.