مجروحانی که به علت وخامت حالت جسمانی، به سختی به بیمارستانی در صنعا منتقل شدند، اصرار داشتند با وجود همه درد و رنجشان، پیام خود را به گوش جهان برسانند.
یکی از مجروحان زن به خبرنگار العالم گفت: «با وجود همه جنایات و کشتارهای وحشیانه آنان، هرگز عقب نشینی نمیکنیم و دست نمیکشیم».
یکی از همراهان مجروحان نیز گفت: «۱۲ نفر از اعضای خانواده من به شهادت رسیدند، از افراد کهنسال گرفته تا کودکان و حتی نوزادان که کوچکترین آنها، دخترم آمنه مصطفی بود که تنها بیست روز سن داشت».
جنایت سعودیها با ابراز انزجار شدید مردم و مسئولان یمن همراه شد، به گونهای که وزارتخانههای بهداشت و حقوق بشر یمن، ارتکاب کشتارهای پیوسته در حق غیرنظامیان را محکوم کردند و سازمان ملل را شریک ائتلاف سعودی و مسئول اقدامات متجاوزان دانستند، زیرا این سازمان در برابر هر جنایتی که اتفاق میافتد سکوت میکند.
علی تیسیر، سرپرست وزارت حقوق بشر یمن در مصاحبه با العالم گفت: «جامعه جهانی، یکی از عناصر اصلی این تجاوز است. در گذشته بر این باور بودیم تدابیر قانونی زیادی در ارتباط با قانون بین المللی حقوق بشر و قانون بین المللی جنائی اتخاذ خواهد کرد, اما آن را بسیار هماهنگ و همراه با ائتلاف متجاوزان یافتیم».
پزشکان تاکید میکنند حال جسمانی بسیاری از زنان مجروحی که در بیمارستان بستری شده اند، وخیم است و برخی از آنان نیز در کما به سر میبرند، در حالی که دختر بچهای پیش از رسیدن به بیمارستان جان خود را از دست داد.
انتهای پیام/