سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۶ درختچه آپارتمانی که به منزل شما زیبایی می‌بخشند + تصاویر

تصاویری از چند درختچه آپارتمانی را مشاهده می‌کنید که در زیبایی منزل شما نقش مهم خواهند داشت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  حضور روح‌بخش گیاهان در خانه همیشه دلیلی برای لذت بردن از فضا خواهد بود. درختچه‌ها گونه‌ای از گیاهان هستند که به شکلی مینیاتوری یادآور درخت‌ها بوده و در بسیاری از ورودی‌ها، راهرو‌ها و منازل به عنوان عنصر دکوراتیو و حیات‌بخش دکوراسیون منزل استفاده می‌شوند. همان طور که قبلا ۷ درختچه تزیینی برای دکوراسیون داخلی آپارتمان‌ها به شما معرفی کرده ایم، در این مطلب نیز به معرفی ۶ نمونه دیگر از این گیاهان زیبا می‌پردازیم.

۱. شفلرا یا گیاه چتری

برگ‌های این گیاه پنجه‌ای‌شکل بوده و ارتفاع آن در هوای آزاد به ۳ متر می‌رسد. معمولا این گیاه دارای یک شاخه اصلی است که برگ‌ها روی آن رشد کرده و ارتفاعش افزایش می‌یابد. شفلرا گیاه صبوری است که حتی با کمترین رسیدگی هم می‌تواند سال‌های زیادی همراه شما باشد.

این گیاه به نور غیرمستقیم نیاز دارد. بهتر است هرازگاهی گلدان را به آفتاب صبحگاهی منتقل کنید؛ چون در صورت کمبود نور برگ‌ها بی‌حال شده و شادابی‌شان را از دست می‌دهند.

خاک شفلرا باید مرطوب باشد؛ بنابراین در فصل گرما هفته‌ای ۲ تا ۳ بار و در فصل سرما هفته‌ای یک‌بار آبیاری کفایت می‌کند. بهتر است برای تأمین رطوبت هفته‌ای دوبار غبارپاشی شود.

گلدان گیاه جوان به سالی دوبار تعویض نیاز دارد که این مدت با افزایش سن گیاه به سالی یک‌بار یا ۲ سال یک‌بار تغییر می‌کند. اگر تغییر گلدان برای‌تان مقدور نیست، خاک‌های سطحی را با خاک تازه و غنی تعویض کنید.

برای تکثیر این گیاه می‌توانید بعد از ریشه زدن قلمه‌ها، آن‌ها را به گلدانی جدید منتقل کنید.

نکته: درصورتی‌که حیوان خانگی دارید، مراقب باشید؛ زیرا برگ‌های این گیاه برای حیوانات سمی بوده و در صورت خورده شدن می‌تواند سگ یا گربه محبوب‌تان را بیمار کند.

۲. کاج مطبق

کاج مطبق نوعی کاج سوزنی است از خانواده اشکوبیان (اشکوبیان درختان همیشه سبزی هستند از راسته کاجیان و دسته مخروطیان). زیستگاه اصلی این گیاه جزیره نورفولک استرالیاست که در آپارتمان به‌کندی رشد می‌کند و به اکسیژن فراوانی نیاز دارد.

بهترین شرایط برای این کاج نور معمولی، هوای خنک و خاک مرطوب و کمی اسیدی است. بهترین راه جهت تکثیر آن هم کاشت بذر است. قبل از اینکه ارتفاع آن به یک متر برسد، سالی یک‌بار گلدانش را عوض کنید و پس از آن خاک‌های سطح گلدان را با خاک کامپوست نو تعویض کنید.

آبیاری مناسب برای این کاج در فصل گرما هفته‌ای دو بار و در فصل سرما هفته‌ای یک‌بار است. توصیه می‌شود خاک را مرطوب نگاه داشته و برای تأمین رطوبت مورد نیاز هفته‌ای یکبار غبارپاشی شود؛ به‌خصوص برگ‌های قسمت فوقانی.

نکته: کاج مطبق درصورتی‌که مورد بی‌توجهی قرار گیرد، برگ‌هایش زرد و بی‌حالت شده و در نگهداری آن مشکل ایجاد می‌شود؛ بنابراین اگر زمان کافی برای رسیدگی به آن را ندارید بهتر است از این کار صرف‌نظر کنید.

۳. درخت اژد‌ها یا خون سیاوشان

این گیاه بومی مناطق معتدل آفریقاست و ارتفاع آن تا ۲ متر هم می‌رسد. درخت اژد‌ها مقاوم‌ترین گیاه آپارتمانی از گروه دراسناست که با شرایط نور در داخل سازش می‌کند. این گیاه در شرایط طبیعی به گل می‌نشیند که این اتفاق به‌ندرت در آپارتمان‌نشینی‌اش رخ می‌دهد. خوب است بدانید با قطع جوانه انتهایی این گیاه، جوانه‌های جانبی‌اش بیدار شده و شروع به رشد می‌کنند که باعث چند شاخه شدن گیاه می‌شود.

خون سیاوشان نور زیاد را ترجیح می‌دهد، اما مراقب باشید که تابش مستقیم آفتاب به برگ‌ها صدمه وارد می‌کند؛ در ضمن این گیاه طاقت خشکی را ندارد بنابراین باید در فصول گرم هفته‌ای دو بار و در فصول سرد هفته‌ای یک‌بار آبیاری شود، اما توجه کنید گلدان زهکشی مناسبی داشته باشد. برای تأمین رطوبت هفته‌ای ۲ تا ۳ بار با آب ولرم غبارپاشی شود.

۳، ۲ سال اول هر بهار گلدان آن را تعویض کنید و پس از آن تعویض چند سانتی‌متر از خاک سطح گلدان با خاک نو کفایت می‌کند.این گیاه از طریق قلمه به‌راحتی تکثیر می‌شود.

۴. نخل دم‌اسبی یا لیندا

این گیاه بومی مناطق خشک جنوب غرب آمریکا و مکزیک است و به زندگی بیابانی عادت دارد. برگ‌های آن باریک و مقاوم بوده و به شکل مجنون و آویزان هستند که باعث زیباتر شدن گیاه به‌خصوص در سنین بالاتر می‌شود، با گذشت زمان انتهای ساقه ضخیم شده و شکل عجیبی به خود می‌گیرد؛ به همین علت در انگلیسی به آن پافیلی می‌گویند. درواقع این پایه بزرگ و ورم‌کرده آب را در خود ذخیره می‌کند. ارتفاع لیندا گاهی به ۲ متر هم می‌رسد. رنگ گل‌های آن سفید مایل به کرم است که به‌ندرت در فصل تابستان در گیاهان مسن دیده می‌شود.

این گیاه به سرما حساس است و با توجه به ذخیره آب در پایه متورمش حتی به مدت یک سال، متداول‌ترین عامل نقصان در رشد و از بین رفتنش آبیاری بیش‌ازحد است. آبیاری مورد نیاز این گیاه در فصل رویش ۳ هفته یک‌بار و در فصل زمستان به‌قدری است که برگ‌ها پژمرده نشوند. در ضمن بین هر آبیاری اجازه دهید خاک کاملا خشک شود.

لیندا گیاه کم‌توقعی است که به گلدانی با زهکشی مناسب نیاز دارد. زمان مناسب برای تعویض گلدان هر دو سال یک‌بار است؛ زیرا تعویض زودبه‌زود باعث ریشه‌زایی زیاد لیندا شده که این موضوع سبب افزایش ارتفاع و در نتیجه کاهش زیبایی آن می‌شود.

۵. پاچیرا یا درخت پول

درخت پول به درخت شانس نیز شهرت دارد. شکل برگ‌های آن کشیده و به رنگ سبز تیره است. سرعت رشدش زیاد بوده و ساقه‌های آن را می‌توان بافت که به زیبایی و قیمت این گیاه زیبا می‌افزاید.

نگهداری پاچیرا ساده بوده و به نور متوسط و هفته‌ای دو بار آبیاری نیاز دارد. در ضمن آبیاری زیاد باعث زردی و سیاهی برگ‌ها از نوک می‌شود. پنجره شمالی بهترین جا برای نگهداری آن محسوب می‌شود و تکثیرش از طریق قلمه ساقه امکان‌پذیر است. رطوبت مورد نیاز پاچیرا متوسط رو به زیاد است.


بیشتر بخوانید:با یکی از محبوب‌ترین گل‌های آپارتمانی آشنا شوید


از درخت پول استفاده زیادی در فنگ‌شویی می‌شود. طبق فرهنگ و سنت کشور چین این گیاه را برای چشم‌روشنی خرید خانه نو یا فرصت‌های کلان کاسبی به یکدیگر هدیه می‌دهند. آن‌ها اعتقاد دارند این گیاه در رشد، پیشرفت و کسب درآمدشان مهم است؛ به‌طوری‌که در بیشتر مغازه‌ها، ادارات و خانه‌ها این گیاه به چشم می‌خورد.

۶. فیکوس بنجامین

فیکوس بنجامین با توجه به سازگاری که در مکان‌های مختلف به‌خصوص محیط‌های سرپوشیده از خود نشان می‌دهد، از گیاهان محبوب آپارتمانی محسوب می‌شود. این گیاه بومی جنوب و جنوب‌شرقی آسیاست و گیاه رسمی بانکوک تایلند محسوب می‌شود که میوه‌های کوچک آن غذای مورد علاقه برخی پرندگان مثل فاخته است.

استفاده از آب بدون املاح و تا حدی ولرم برای این گیاه مطلوب‌تر است. آبیاری مورد نیاز آن در تابستان حداکثر هفته‌ای دو بار و در زمستان ۱۰ روز یک‌بار است. آبیاری زیاد از حد و باتلاقی شدن خاک، برگ‌ها را زرد کرده و به خزان دچار می‌کند. توجه کنید کم‌آبی و سرما نیز این گیاه را دچار خزان می‌کند.

فیکوس به نور کم تا متوسط (غیرمستقیم)، گرمای زیاد، خاک همیشه خیس، رطوبت هوای ۵۰ تا ۷۰ درصد و خاک قلیایی احتیاج دارد.
درصورتی‌که صبر و حوصله کافی داشته باشید، می‌توانید از طریق قلمه این گیاه را تکثیر کنید.اگر قصد خرید گیاهان یا درختچه‌های آپارتمانی برای دکوراسیون منزل خود دارید، پیشنهاد می‌کنم ابتدا سری به اهالی فن چیدانه در بخش گیاهان خانگی، گلخانه و باغبانی بزنید.

منبع:منزل چیدانه

انتهای پیام/

۶ درختچه آپارتمانی زیبا برای دکوراسیون منزل شما

برچسب ها: گیاهان ، درختچه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.