وی با تأکید بر اینکه باید مناطق شهرداری اقدامات لازم برای فعالیت این افراد در سال ۹۸ را انجام دهند، گفت: هر منطقهای که به ما زمین بدهد، ما اقدام به تجهیز آن میکنیم و آن را به طور موقت به دستفروشان میدهیم.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران خاطر نشان کرد: تاکنون در پایانه آزادی، بلوار تهرانسر در منطقه ۲۰، میدان صادقیه و میدان خراسان طرح ساماندهی دستفروشان را اجرا کردهایم و اگر مناطق شهرداری مکانهای مناسبی را به ما معرفی کنند، ما هم اقدام به تجهیز میکنیم.
همچنین افشین خدامی معاون خدمات شهری منطقه ۶ شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اجرای طرح ساماندهی دستفروشان چهارراه ولیعصر (عج) گفت: از چند ماه قبل همکاران ما سعی کردند در میان دستفروشان چهارراه ولیعصر (عج) نیازمندان واقعی را شناسایی کنند و در این فرآیند افرادی را که با گردن کلفتی گوشه و کنار خیابان را به افراد ضعیف اجاره میدادند، جدا کردیم.
معاون خدمات شهری منطقه ۶ شهرداری تهران تصریح کرد: با دستور مقام قضایی و مصوبه شورای تأمین و با کمک نیروی انتظامی تلاش کردیم این کار با دقت انجام شود تا نیازمندان واقعی در اماکنی که در نظر گرفته شده، ساماندهی شوند.
بیشتر بخوانید: ساماندهی دست فروشان چهارراه ولیعصر (عج)/ کاهش کیف قاپی و جرایم خرد در پی اجرای ساماندهی دستفروشان
وی با بیان اینکه ۲۰۰ نفر دستفروش در شمال چهارراه ولیعصر (عج) توسط منطقه ۶ و ۱۵۰ نفر هم در جنوب چهارراه ولیعصر (عج) توسط منطقه ۱۱ اسکان داده شدهاند، گفت: این زمینها را با نصب داربست و چادر مناسب سازی کردیم و غرفههای ۲ در ۳ متر را در اختیار دستفروشان قرار دادیم.
خدامی افزود: برای واگذاری غرفهها به ترتیب اولویت نامنویسی آنها را به متقاضیان واگذار کردیم و از هر فردی که غرفه دریافت میکرد، ۴۰ هزار تومان دریافت کردیم.
معاون خدمات شهری منطقه ۶ شهرداری تهران با تأکید بر اینکه نگاه ما در این موضوع مالی نبود، تصریح کرد: اخذ هزینه به خاطر ایجاد نظم بود، زیرا هزینه داربست و چادری که نصب کردیم دهها برابر است.
وی خاطر نشان کرد: کار ثبتنام این افراد از ۶ اسفند آغاز شد و در زمینی که متعلق به یک زمین خیریه بود، اسکان داده شدند.
انتهای پیام/